Pluspunten
Altijd de laatste trends!
VerbeterpuntenMiss een spaar systeem?
Pluspunten
mooie woonspullen, leuk verpakt en verzonden
Verbeterpuntennee
de levertijd duurt lang ik heb nog niets ontvangen en kan de beoordeling niet invullen!!!! verder wordt je ook niet op de hoogte gehouden van je bestel status...... en je geld is al weg.....
Pluspunten
Leuk dat er een linnen tas en een magazine meegestuurd werd! Ik hou van van die plotselinge verrassingen, echt een cadeautje als je dat niet weet. :)
Pluspunten
leuk presentje bij de bestelling, snel antwoord op mijn vraag via internet en aantrekkelijke aanbieding omdat de producten uit het assortiment gingen. Top!
Pluspunten
Leuk ingepakt! en fijn ook met een tijdschrift.
VerbeterpuntenNee, want ik heb geen slechte ervaring, alleen maar goed.
Pluspunten
Snelle service, leuke extra`s!
Pluspunten
mooie site, goede prijzen, snelle levering en uitstekende garantie!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
correcte verzending en afhandeling.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
algeheel positief
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Iedere bestelling wordt met zorg verpakt, en telkens vergezeld met een leuke attentie. De reactie op vragen per mail zijn razendsnel!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
leuke artikelen
VerbeterpuntenAfspraken ivm met levertijd nakomen.
Wij proberen de levertijden van artikelen die niet op voorraad zijn, zo goed mogelijk te handhaven. Dit artikel heeft inderdaad een langere levertijd dan verwacht. Excuses voor dit ongemak.
Pluspunten
De snelle levering , goed verpakt, leuke collectie
VerbeterpuntenIk weet niet of de mogelijkheid er is, het was een verjaardagskado, misschien dat het ook als kado ingepakt kan worden?
Inpakken is altijd mogelijk. Onder het kopje \"nieuws\" op de website kun je kiezen voor gratis cadeau verpakking. Wij pakken je kado dan gratis in!
Pluspunten
Zeer vlot bedrijf, no-nonsens service
VerbeterpuntenGa zo door
Ik heb het bestelde artikel nog niet ontvangen!
28 februari 2012 mijn bestelling geplaatst, tot op heden (een maand later) ben ik nog op een gedeelte aan het wachten.
Pluspunten
Persoonlijk tintje met de cadeautjes!
Pluspunten
Super wonen met lef, altijd leuk verzorgd, mooi verpakt, kadootje leuk ga zo door.
Pluspunten
Wederom een mooie bestelling ontvangen, met leuke extra`s en van goede kwaliteit, dankjewel!
VerbeterpuntenDenk dat ik deze besteling pech heb gehad met de ontzettend lange levertijd. Wel heel jammer dat ik er zo lang op heb moeten wachten, maar toch heel blij nu de bestelling eindelijk (deels) binnen is ;-)