Pluspunten
Snelle levering, leuke spullen voor betaalbare prijs.
VerbeterpuntenDe voorraad van spullen loopt niet gelijk op met het bestelformulier. Spullen zijn te bestellen en via Ideal kun je er voor betalen maar uiteindelijk blijken de afgeprijsde artikelen niet meer leverbaar.Gebeld en gemaild over een betaling (wel betaald, artikel niet meer leverbaar) duurde vrij lang voor voor teruggestort werd.
het artikel dat niet meer op voorraad was is binnen de correcte termijn van terugbetalingen afgehandeld.
Pluspunten
-/-
Verbeterpunten./.
Pluspunten
Erg snelle levering en supersnelle oplossing van klacht
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Zeer snelle levering, kreeg bij levering een klein presentje erbij, zeer attent. Producten zijn zoals weergegeven op de site.
Pluspunten
Prachtige site, prachtige producten, goede omschrijving. Zat bij de levering ook nog een kadootje, altijd leuk!
VerbeterpuntenMisschien een exacte levertijd vermelden op de bon van de na te leveren producten?
Manier van verpakken product. Mijn kapstokjes zaten in een gigantische doos waarin ze heen en weer geslingerd werden. Niet zorgvuldig verpakt dus en ik zit weer met een enorme kartonnen doos. Gelukkig zijn de kapstokjes er niet door beschadigd.
Pluspunten
Snelle reactie en afhandeling vragen via mail, dit is erg prettig. Leuk om gratis tijdschrift erbij te ontvangen.
VerbeterpuntenIk heb een bestelling geplaatst met 3 artikelen. Deze artikelen zijn alle 3 afzonderlijk verzonden. Dit kost erg veel tijd en geld. Het had van mij wel in 1x keer verzonden mogen worden. Dit hadden ze kunnen overleggen... Hele grote doos voor 1 heel erg klein artikel (kapstokje), dit is niet handig naar ijn mening.
Pluspunten
Het is een mooie site met veel leuke artikelen en erg duidelijk allemaal!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Makkelijke website, snelle levering.
VerbeterpuntenEr blijkt voor 3 van de 4 dingen een nalevering nodig. Daarom kan ik nog niet veel zeggen over de service. Ik had de nalevering niet verwacht, was niet zichtbaar op de site. Daarom de lage scores. Verder ben ik tot op nu tevreden.
Reactie bedrijf: Bij beschikbaarheid, staat duidelijk of het op voorraad is of niet, bij ieder artikel. De masking tape in jouw geval staat precies welke kleuren wel en niet beschikbaar zijn. Ik denk dat je dit over het hoofd heb gezien. Als we een order krijgen die niet helemaal beschikbaar is, mailen we de klant extra nog een keer na. Zoals ook in jouw geval. Maar de informatie wat er wel en niet is, staat bij ons duidelijk bij ieder artikel vermeld.
Pluspunten
Er werd na de betaling vrij snel gemeld dat i.v.m. de kerstdrukte de levertijd langer zou duren. Vond het wel een beetje aan de late kant want een kerstboom is wel een artikel wat je niet graag net voor kerst wilt ontvangen...... Overigens een heel
VerbeterpuntenEen punt wat zeker aandacht behoeft is de verpakking. Het karton was veel te dun om zo`n artikel in te verpakken..De boom kwam deels in een gescheurde verpakking aan. Van sommige gedeelten ontbrak het karton volledig. Jammer dat daardoor het onders
Pluspunten
leuke spulletjes
Pluspunten
De website werkt prettig en ik kreeg snel een bevestiging en mailtje.
VerbeterpuntenOp de website staat de levertijd niet vermeld, jammer dat ik pas later hoorde dat mijn bestelling een lange levertijd had. Ik kan nu dus ook moeilijk beoordelen hoe de service is want heb nog niets ontvangen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie over versturen pakket.
Pluspunten
Leuke site en leuke producten, ook sale producten lokt mij altijd om even te kijken!!
Pluspunten
snelle verzending en er zat nog een kleine verrassing bij, dat heb ik als heel attent ervaren!
Verbeterpuntenhelaas was de kwaliteit van het product minder. als ik het zelf in handen had gehad had ik het niet gekocht en het is al na een keer gebruiken beschadigt...
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs Goed verpakt Kortom, tevreden klant :-)
Pluspunten
mooie spullen, betaalbare prijs, goede levering, prima klantenservice!!! Kortom TOP