Pluspunten
snelle levertijd, goed en goedkoop. en je kunt gewoon de producten bestellen en afrekenen via ideal zonder dat je toestanden krijgt met wachtwoord/usersname (is bij andere bedrijven waar we tafelzeil wilde bestellen wel zo)
Verbeterpuntennee vandaar het cijfer tien, maar wij hebben nog maar 1 x iets besteld., een volgende keer bestellen we weer bij wonen met lef.
De verpakking van de houten kerstboom was aan één kant helemaal stuk. De onderste plank van de boom zat los en moesten we zelf bevestigen. Tip: de prodicten beter checken voor ze verstuur worden.
Pluspunten
Snelle levering en gelijk reactie op een vraag via de mail.
VerbeterpuntenMail iets zakelijker beantwoorden
Pluspunten
Levertijd Personeel Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenBetere bezorgdienst: Mijn pakketje (kunstkerstboom) kwam gehavend aan (1 plank zat los). Vond het echter teveel gedoe om hem terug te sturen. Met vriendelijke groeten, H.J. Boot uit Delft
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntenzorg dat de producten niet te duur worden want dat bestel je toch niet zo snel
Pluspunten
Leuke webwinkel met een goede en snelle service!
VerbeterpuntenNnvt
Pluspunten
Verbeterpuntenduidelijk aangeven in omschrijving op de site dat de producten van &Klevering niet in de vaatwasser mogen. De kop en schotels waren direct de eerste dag geruineerd.
Pluspunten
Artikel was snel geleverd en goed verpakt. Er zat zelfs een kleine attentie bij wat ik zeer op prijs kan stellen. Bedankt.
Pluspunten
Nette snelle afhandeling,goede service
Pluspunten
Goede sit
VerbeterpuntenEr was een item niet meer beschikbaar, hier is duidelijk en snel over gecommuniceerd, echter zou de website beter up to date kunnen zijn om teleurstellingen te voorkomen
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
goede communicatie, duidelijke productomschrijvingen, prijs-kwaliteit ruim voldoende.
Verbeterpuntenproduct sloophouten kerstboom artikelen de nietjes in de producten zijn vervelend omdat deze verwijderd moeten worden als je het karton ook verwijderd. Tip voor de toeleverancier.
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke en mooie website. Leuk zo`n extra presentje bij de bestelling en leuke kaarten! Dat is zo`n dingetje wat ik door vertel aan anderen hoe leuk jullie webshop is.
VerbeterpuntenKan ik nu niet zo bedenken.
Pluspunten
snelle verzending verzorgd pakketje met allerlei extra`s idee van luxe
VerbeterpuntenAls een product wordt nagezonden is het handiger een briefje daarover in het pakje zelf te doen dan dit aan te geven op de pakbon die op het pakje zelf geplakt is. In eerste instantie was mij namelijk niet duidelijk dat dit een brief was en niet alleen een adresdrager. Pas na lezing van de brief snapte ik waarom een van de producten ontbrak.
Pluspunten
Mooie artikelen
VerbeterpuntenWaarom is alles wat ik wilde bestellen niet leverbaar?
Pluspunten
Snel besteld, snel geleverd, prima!
VerbeterpuntenPrima in orde!