Pluspunten
Heldere website met leuke spullen!
Pluspunten
mooie producten, scherp geprijst, snelle verzending en duidelijke informatie over status van de bestelling.
Verbeterpuntende website zou nog fijner werken wanneer alle zoekresultaten onderelkaar weergegeven zouden worden, nu moet er nog `gebladerd` worden, dit vind ik vaak tijdrovend.
Pluspunten
Heel groot aanbod en verkopen met altijd de laatste trends. Vaak kortingacties en sinds kort ook prijsvragen. Goede service; nadat een product gebroken aankwam, werd diezelfde dag nog een nieuw exemplaar opgestuurd.
VerbeterpuntenAls een artikel een lange(re) levertijd heeft is het misschien klantvriendelijker de klant tussendoor hiervan op de hoogte te houden. Verder; blijf zo vernieuwend!
Pluspunten
vind een prettige web winkel met heel veel moois
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Heldere en overzichtelijke site. Mooie merken. Snel met reageren.
VerbeterpuntenTelefonische benadering. Vast niet zo bedoelt, maar heb inmiddels twee keer gebeld en twee keer kreeg ik het gevoel een domme vraag te stellen. Je mag het ook een domme vraag vinden, maar ik zou het de klant niet laten merken, scheelt klandizie.
Pluspunten
mooie en complete website!
Pluspunten
Superleuk assortiment! Website verbeterd t.o.v. het begin.
VerbeterpuntenEigenlijk niet.
Pluspunten
Leuke webshop met een zeer uitgebreid assortiment!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
mooi assortiment, bij de tijd en betaalbaar.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
leuke acties en berichten via Facebook!
Verbeterpuntenga zo door, leuke mailings etc. aanbieidngen en achties altijd welkom!
Pluspunten
Duidelijke webshop, met erg mooie spullen
Verbeterpuntengeen verbeter punten!
Pluspunten
Hele leuke website
Pluspunten
Een bestelling gedaan, helaas was artikel al uitverkocht. Ben op de wachtlijst gezet en regelmatig op de hoogte gehouden wanneer artikel weer binnen zou komen. Dit heb ik als heel attent ervaren en artikel bleek bij levering meer dan wachten waard!
Pluspunten
Ik heb een keer een probleem gehad met een levering. Dit was zeer snel opgelost,
Pluspunten
-leuke, gevarieerde collecties -vriendelijk personeel
Verbeterpuntenbij mijn bestellingen was helaas een lange levertijd, wat ik van te voren niet wist.
Pluspunten
Super tevreden! Er zaten op wat artikelen die ik had besteld eerst wat beschadigingen. Maar kreeg meteen nieuwe gestuurd en zelfs geld terug. En ik hoefde niet de beschadigde terug te sturen. Erg fijn, want dat scheelde me weer een ritje postkantoor etc. Ze hebben erg leuke spullen en zijn zeer vakbekwaam, plus klantvriendelijk! Echt een aanrader!!
Pluspunten
Een schitterende collectie waar menig webwinkel een voorbeeld aan kan nemen.
Pluspunten
Zeer correct bedrijf. Werden zeer vriendelijk te woord gestaan toen we een vraag hadden over een bepaald product. En ook de productiekennis is geweldig. De levertijd was prima en volgens afspraak. Kortom een zeer correct bedrijf met hele vakbekwame mensen
VerbeterpuntenIk heb geen punten kunnen ontdekken wat dit bedrijf nog verbeteren kan!!