Pluspunten
Goede klantenservice, vriendelijk personeel en nette en snelle reactie op mails.
Pluspunten
Helemaal goed!
Pluspunten
Snelle communicatie. Levert zoals beloofd.
Pluspunten
zeer bekwame feedback door christiaen, die ook de klant het gevoel geeft dat hij er echt tenvolle voor hem is
Verbeterpuntennog geen bekend-tenzij misschien: de vragen die ik stelde, zullen allicht velen na mij ook hebben--misschien nuttig antwoorden op dergelijke (faq's?) mee te zenden of online te plaatsen?
Pluspunten
Goed advies gehad van uw collega Manouschka Teleng. Erg goed geholpen en meegedacht met onze uitdaging. Klantvriendelijk en verstand van zaken. Ga zo door!
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
Snelle afhandeling, goed bedrijf!
VerbeterpuntenGister 3x gebeld voordat er werd opgenomen, daar kan nog wel iets aan verbeterd worden.
Pluspunten
Bedankt voor het eerlijke advies. Dit heeft me een hoop geld bespaart.
Pluspunten
Fijne communicatie, goede dienstverlening en snelle en correcte levering.
Pluspunten
Netjes op tijd en in een goede verpakking verzonden.
Pluspunten
Snelle levering tegen scherpe prijs.
VerbeterpuntenIk vond de website wat moeilijk om te navigeren op de iPad, via de reguliere PC werkt het een stuk beter.
Website in overeenstemming brengen met product specs
Pluspunten
Telefoon binnen 2 dagen geleverd, klasse !!
Pluspunten
zeer snel en keurig geleverd
Pluspunten
- Correcte communicatie, zie ook minpunten - Groot assortiment dat aanvullend aan elkaar is opgebouwd zo lijkt het - Ook de minder gangbare artikelen zijn hier te vinden
VerbeterpuntenOver de communicatie, de formele communicatie gaf mij het gevoel dat ik minder persoonlijk werd benaderd, als ware in een zakelijke klant.
Pluspunten
Snel geleverd. Leuk van de snoepjes.
VerbeterpuntenNee, eerste keer dat ik iets heb besteld, alles goed.
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
TelecomShop.nl is sinds het jaar 2000 de online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom. TelecomShop.nl onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.