Pluspunten
Prijs, klantenservice
VerbeterpuntenGraag communiceren als levertijd niet wordt gehaald. Informatie over product mag uitgebreider (zo was bij een hoofdtelefoon niet duidelijk of er een tasje/zakje bij zit), bijv. accessoires suggereren?
Verbeterpuntene-mails beter beantwoorden.
Pluspunten
TelecomShop levert wat er gevraagt word, netjes verpakt en een snelle levering. Top TelecomShop Bedankt voor de levering
Pluspunten
De telefoon werd snel in prima staat geleverd, communicatie was erg vriendelijk en to the point en er werd snel actie ondernomen toen ik om een extra onderdeel vroeg. Topbedrijf en zeker aan te bevelen voor alles op het gebied van telecommunicatie.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
keurige communicatie m.b.t. levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
bij iedere stap ben ik op de hoogte gebracht via een mail (erg prettig) en toen de headset er nog neit was, ben ik ook direct terug gemailt met de uitleg van het probleem. de dag erna kreeg ik de track en trace code, waardoor ik zelf na kon gaan wanneer ik aanwezig moest zijn. al met all alle lof, en dankbaarheid.
VerbeterpuntenDe service is echt wel goed, alleen denk ik dat belofte voor de levertijd iets meer speling kan hebben dus niet dri tot vier werkdagen, maar drie tot zeven werkdagen. mocht de bestelling snel worden afgeleverd dan is de klant blij, mocht het wat langer duren, dan heeft het edrijf wat meer lucht.
Pluspunten
Goedkoop, snel
VerbeterpuntenRuilen als verpakkin g open is geweest. Je kunt aan de buitenkant nu eenmaal niet altijd goed zien of je het juiste product hebt gekocht.
Pluspunten
Snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijke goede betaling en afhandeling
VerbeterpuntenMeer algemene informatie per product op de site zetten
Pluspunten
Voor een deel snel geleverd.
VerbeterpuntenEen deel nog niet geleverd, maar ook niet over gecommuniceerd.
neen
Pluspunten
Nog geen positieve punt want ik moet mijn product nog ontvangen.
VerbeterpuntenOp dit ogenblik nog niet, want ik moet mijn product nog ontvangen
Pluspunten
Er staat duidelijk wat je kunt verwachten; Vwb mijn bestelling was de omschrijving conform het geleverde.
Wacht al 2 weken op levering. Slechts 1 bericht artikel niet op voorraad. Wel betaald niets meer gehoord daarna
Het door u op 29/12-2011 bestelde product waar een levertijd op zat is vanmorgen binnen gekomen en wordt vandaag verstuurd. U kunt deze morgen verwachten.
Pluspunten
Goede en snelle levering, duidelijke communcatie en de beloftes werden nagekomen. Alleen de prijs is weergegeven ex. BTW, dat is wel even opletten.
VerbeterpuntenZet de prijs inclusfief BTW gewoon ook op de website!
Bij de producten staan de prijzen inclusief en exclusief btw vermeld waarbij de inclusief btw prijs een iets groter lettertype heeft. In de productoverzichten staan de prijzen nog wel alleen exclusief btw vermeld, in een volgende update zullen we ook hier proberen om de prijzen inclusief btw te laten zien. Bedankt voor uw feedback !
Pluspunten
de positieve punten zijn prima
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
TelecomShop.nl is sinds het jaar 2000 de online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom. TelecomShop.nl onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.