Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken doorgaans snelle levering, betrouwbare service en goede productkwaliteit. Klanten noemen eenvoudig bestellen en tijdige informatie. Enkele opmerkingen gaan over retourneren of af en toe leveringsproblemen, maar de algehele ervaring blijft positief.
Ware gut. Lieferer DPD leider nicht. Paket wurde im hohen Bogen über das Tor in unsere Einfahrt geworfen.
27 December 2025
Kathrin
Berne
Je wordt goed op de hoogte gehouden. Fijne pantoffels
21 December 2025
HAARLEM
3 December 2025
Mark
Holthuis
Levering was top, retourneren daarintegen erg onduidelijk. Hierover moeten bellen. En er wordt je dan niet verteld dat je bijna 9 euro betaald als je retourlabel koopt bij post.nl punt. Als je zelf geen mogelijkheid hebt om het uit te printen!
Beveelt niet aan
26 November 2025
Miranda
Tilburg
Bedankt voor uw beoordeling. Onze retourvoorwaarden en instructies zijn te vinden op onze FAQ pagina en onderaan op de website. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een label van ons af te nemen (€4,49) of het retour zelf te verzorgen. Na telefonisch overleg is er gekozen voor het laatste en dan hebben wij helaas verder geen invloed op de gemaakte zendkosten. Uit coulance hebben wij u alsnog de €4,49 gecrediteerd.
Alles liep prima: van online bestelling over betaling naar levering! Aanrader
24 November 2025
Hugo
Tongeren-Borgloon
De bestelling was gemakkelijk. De bezorging de volgende dag. Product is goed en voldoet aan verwachtingen.
15 November 2025
Klaas
Groningen
Het duurde best wel lang dat ik het allemaal binnen had
15 November 2025
Carola
VELSEN-ZUID
I am satisfied. Thank you for Your service
13 November 2025
JHADerks
Bilthoven
Prima geholpen en uitleg.
9 November 2025
Wim
Dalfsen
Mijn ervaring is : Heel vlot en netjes geholpen. Ook mee denkend . En werd netjes en snel bezorgd.
5 November 2025
G
St m g
Snel correct
3 November 2025
Sevala
Rotterdam
Eerst gebeld over een product wanneer ik het zou ontvangen. Meneer was erg vriendelijk. Artikel besteld volgende dag ontvangen. We hadden achteraf nog een 2e nodig en ook deze werd supersnel geleverd. Top
29 October 2025
Gera
Delde
Order came on time with functional product !
20 September 2025
Mihaela Georgiana
Bunde
Prima product, erg handig.
17 September 2025
Herman Bosch
Vianen
Doe zo verder
16 September 2025
Antoine
Oostakker
Ik had problemen met mijn sensor voor mijn bloedsuikermeter ik heb medi een mail gestuurd we hebben in eerste instantie de hulp handleiding geprobeerd helaas werkte deze niet binnen de volgende werkdag kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd ik raad iedereen aan je medische hulpmiddelen hier te kopen je krijgt letterlijk waar voor je geld
9 September 2025
Janice
Wo
I received the product in Austria. The packaging was intact and the quality is excellent. Thank you! Apart from some minor issues with DPD’s tracking, everything else was perfect!
8 September 2025
KC
Austria
6 September 2025
Joachim
Polligkeit
snel en juist aan t gezochte product geholpen
25 August 2025
sybe
de westereen
Bij vragen trof ik een zeer vriendelijke en behulpzame helpdesk aan
13 July 2025
John
Heerlen
Goeie service, prima levering.
7 July 2025
Noël
Bruges
Kwaliteit van materiaal is goed. Veel diverse hulpmiddelen op voorraad. Prijs is aan de hoge kant, maar dat is helaas van alle hulpmiddelen.
12 June 2025
Magreth
Maarheeze
ik had problemen met een item dat is mooi opgelost .
8 June 2025
marja van haag