Het knopendichtdoenhulpmiddel is bruikbaar.

Ik heb 1 hand, links, met ongeveer 3 kromme vingers die weinig kunnen bewegen. De ringvinger heeft gevoel en is het minst star. Met die vingertop en mijn rechterarmstomp maak ik overhemdknoopjes dicht. Met het hulpmiddel gaat het wat beter.

De douchezit is geweldig.

Ik kan me nu gemakkelijk douchen op een comfortabele manier.

Geweldige service

Duidelijke site en makkelijk te bestellen en bovendien snelle levering waarvan ik duidelijk op de hoogte werd gehouden

In een woord "geweldig".

Na een, door eigen fout, fout besteld item, werd ik eerst via een mail en daarna via de telefoon, zeer snel naar het juiste item gewezen, die ik gelijk besteld hebt. Ik had het juiste item al de volgende dag in huis. Mijn dank daarvoor is heel groot.

heel snelle en goede service

perfect

Prima product

Intcontinentiematje voor tijdens het vrijen aangeschaft ivm squirt. Met handdoek erop werkt prima.

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Bekwaam en vriendelijk. Zeer tevreden!

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en snelle levering. Kan niet beter.

Goede en snelle levering

Heldere bestelinformatie en aansluitend een goede en snelle levering. Betaling achteraf is een pre!

Snelle levering en goed product

Tevreden

Omdat er iets niet helemaal duidelijk was, heb telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijke meneer, die mij netjes hielp. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken!!

Doen wat ze beloven

Zeer betrouwbaar adres om iets te kopen.

Behulpzaam bij bedenken van oplossingen. Snelle levering

redelijk

het door mij bestelde gelkussen bevalt redelijk, helpt niet helemaal voor mijn klacht maar in ieder geval iets!

heel positief

heel positief

Makkelijk website snelle levering

Snellen service

Prettige manier van bestellen bij Duxxie en een snelle levering van de artikelen.

ZIET ER PRIMA UIT VOOR EEN LEEK

Netjes op tijd geleverd, bevestigingsmateriaal lag helaas los door de doos en bij elkaar moeten zoeken, sterretje minder daar voor. Tip,: even een plakbandje over het doosje. Doos was nu gelukkig nog heel maar valt er een gat in tijdens transport dan bevestigingsmateriaal zoek of niet meer compleet. Bij de handgreep zit geen bevestigingsmateriaal, geen ramp maar misschien vermeldenswaardig op de site.

Ruim assortiment en snelle levering voor heel acceptabele prijs.

Het door mij bestelde kussen is zeer snel geleverd en voldoet helemaal aan de artikelomschrijving.

zeer professioneel kwa aanpak en afhandeling

snelle verzending en bij calimiteit een snelle afhandeling

Vlotte levering, degelijk product.

webinfo onduidelijk, douchestoel bleek niet in hoogte verstelbaar.

Goede service en snel

Service is uitstekend

heel goed

Een heel mooie en vlotte afhandeling

Correct en op tijd bezorgd

Het gewenste product is correct en snel geleverd.

Paalweg 5

8141RT Heino