Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken doorgaans snelle levering, betrouwbare service en goede productkwaliteit. Klanten noemen eenvoudig bestellen en tijdige informatie. Enkele opmerkingen gaan over retourneren of af en toe leveringsproblemen, maar de algehele ervaring blijft positief.
Mijn ervaring is : Heel vlot en netjes geholpen. Ook mee denkend . En werd netjes en snel bezorgd.
5 November 2025
G
St m g
Snel correct
3 November 2025
Sevala
Rotterdam
Eerst gebeld over een product wanneer ik het zou ontvangen. Meneer was erg vriendelijk. Artikel besteld volgende dag ontvangen. We hadden achteraf nog een 2e nodig en ook deze werd supersnel geleverd. Top
29 October 2025
Gera
Delde
Order came on time with functional product !
20 September 2025
Mihaela Georgiana
Bunde
Prima product, erg handig.
17 September 2025
Herman Bosch
Vianen
Doe zo verder
16 September 2025
Antoine
Oostakker
Ik had problemen met mijn sensor voor mijn bloedsuikermeter ik heb medi een mail gestuurd we hebben in eerste instantie de hulp handleiding geprobeerd helaas werkte deze niet binnen de volgende werkdag kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd ik raad iedereen aan je medische hulpmiddelen hier te kopen je krijgt letterlijk waar voor je geld
9 September 2025
Janice
Wo
I received the product in Austria. The packaging was intact and the quality is excellent. Thank you! Apart from some minor issues with DPD’s tracking, everything else was perfect!
8 September 2025
KC
Austria
6 September 2025
Joachim
Polligkeit
snel en juist aan t gezochte product geholpen
25 August 2025
sybe
de westereen
Bij vragen trof ik een zeer vriendelijke en behulpzame helpdesk aan
13 July 2025
John
Heerlen
Goeie service, prima levering.
7 July 2025
Noël
Bruges
Kwaliteit van materiaal is goed. Veel diverse hulpmiddelen op voorraad. Prijs is aan de hoge kant, maar dat is helaas van alle hulpmiddelen.
12 June 2025
Magreth
Maarheeze
ik had problemen met een item dat is mooi opgelost .
8 June 2025
marja van haag
Almere
Snelle levering en erg klantgerichte service bij een nalevering.
26 May 2025
Wilma
Tilburg
Deze stokkikker is een geweldig hulpmiddel stok blijft netjes aan de tafel hangen en de lus is ook makkelijk om de stok ergens aan te hangen. Geweldig product
22 May 2025
Magchiel
Spijkenisse
Een bestelling geplaatst en betaald, en de volgende dag al bezorgd echt super. En je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden over het hoe en wat met je bestelling, wat ook zeer prettig is.
19 May 2025
Adriana
Deventer
11 May 2025
Bep
Toldijk
Had bij bestelling van 5 st Lyfestyle 2 glucose sensoren niet gezien dat product niet op voorraad was. Toen levering wat langer duurde dan normaal, telefonisch contact opgenomen. Kreeg spontaan 5% korting aangeboden. Dat noem ik nou service !
25 April 2025
Nicole
Hoensbroek
Niet alleen goed product advies maar ook in het geval van een retourzending goede service verleend. Aanrader.
24 April 2025
Marnix
Zwolle
Ik had een bedkussen besteld maar daar bleek een fabrieksfoutje in te zitten. Een uur nadat ik een mail gestuurd had kreeg ik al een reactie van de webwinkel. Er werd direct een passende oplossing gezocht en de volgende dag had ik een nieuw kussen. De hele wijze en snelheid van de oplossing van het probleem was een fijne ervaring. Een winkel op bij terug te komen.
9 April 2025
Joke
Almere
Laagste prijs en snelle levering.
2 April 2025
Frank Deen
Hoofddorp
Correct snel en goed materiaal
31 March 2025
Gwen
Maastricht
Deze medische artikel, zouden vergoed moeten worden ,door de zorgverzekering Op markt plaats is er een handeltje gaande met het verkoop van Libre 2 censoren .
Beveelt niet aan
30 March 2025
GM Schellinger
Dordrecht
Suivis tres correcte lors du retour et ernvoi de l'article
24 March 2025
Maria Conti