Pluspunten
Mijn email werd door U gelijk beantwoord met het toesturen van tekeningen. U zou nagaan of er een Nederlandse handleiding gestuurd kon worden, deze handleiding heb ik niet ontvangen..
VerbeterpuntenAlle handleiding ook in het Nederlands.
Pluspunten
Informeert de status van pakket. Snelle levering
Pluspunten
Alle contacten tot nu toe zijn vlot verlopen. Ze komen de afspraken na en de levering is ook conform de afspraak.
VerbeterpuntenIk ben tevreden met dit bedrijf zoals ze zijn.
n.v.t.
Pluspunten
Correct, beleefd ter zake kundig.
VerbeterpuntenDe bestelling zou door DHL op zaterdag worden geleverd was mij telefonisch toegezegd door Hulpmedi. Kreeg echter van DHL bericht, dat het maandag tussen 08.00 en 18.00 uur zou worden bezorgd. De bestelling werd op maandag om 17.30 uur bezorgd. Een marge van 10 uur vind ik ook nogal ruim. Het verplicht je om 10 uur aan huis gekluisterd te blijven.
Pluspunten
Goede klantenservice. Zeer klantvriendelijk. Snelle levertijd. Kortom top. Staat bovenaan mijn lijst van leveranciers op dit gebied. Top!
Pluspunten
Gewoon tevreden
Pluspunten
Telefonisch wordt ik heel klantgericht geholpen. Helemaal top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Hadden uitgekeken naar dit been kussen voor de hernia van mijn man. Slaapt al een poosje met een gewoon kussentje dus dachten dit is de oplossing met die band. Maar helaas het kussen wordt zo dun dat hij er niets aan heeft. Dit zouden jullie toch moeten weten. Dus weer gewoon het kussentje. Jammer
Verbeterpuntenbetere controle producten
Dag mevrouw van Ark, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat dit kussen voor uw man niet werkt. Wij willen graag zoeken naar een geschikter product maar hebben helaas nog geen reactie ontvangen. Ik hoop nog van u te horen. Groet Hulpmedi.nl
Pluspunten
Ik heb een douchestoel besteld bij levering bleek dat de bevestigingsschroeven er niet bij zaten.meteen gebeld kreeg een keurige medewerker aan de telefoon..Bood meteen excuus aan voor het ongemak er zou de zelfde dag nog een nieuwe verstuurd worden de volgende dag om 12:00 had ik al een andere in huis. Ik gebruik de stoel 2 dagen en bevalt prima!
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan.douchestoel
Pluspunten
heb geen klachten ben goed geholpen en was snel geleverd klassen
Verbeterpuntenik zou niet vweten welke
Pluspunten
Product was incompleet. Fijne snelle reactie, duidelijke communicatie waarin gezocht wordt naar oplossing
VerbeterpuntenControleer het product voor verzending
Pluspunten
geen idee ken het bedrijf verder niet
Verbeterpuntenken het bedrijf niet
Pluspunten
De telefonische hulp was prima, netjes en vriendelijk.
Pluspunten
Bij fout in de bestelling door probleem met autorisatie creditcard. onmiddellijk en zeer correct geholpen. Buitengewoon prettig dat ik meteen telefonisch contact kon opnemen.