Pluspunten
Behulpzaam
Verbeterpuntenafterpay is niet bekend, dus wachten op een mail. Nergens bankrekening nr.
Pluspunten
Telefonische begeleiding was zeer correct en effectief
Pluspunten
vraag 1- 09 vraag 2- 09antwoord- door U en Uw medewerkers perfect af gehandeld
VerbeterpuntenIk R.van Dalen zou deze niet weten
Pluspunten
We zijn zeer correct behandeld. Monteur werkt keurig.
Pluspunten
Er was een klein onderdeeltje stuk, gelijk gebeld en de andere dag al binnen, Zeer goed
Pluspunten
Het pakket was erg snel in huis en we werden per mail goed op de hoogte gehouden!
VerbeterpuntenWeet ik even niet
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering. 100 % tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij de verkeerd afgeleverde bestelling wordt op een goede manier gezocht naar een oplossing.
VerbeterpuntenControleren of het geleverde product overeenkomt met de bestelling.
Levering is prima.
Pluspunten
snelle levering, persoonlijk contact bij onduidelijkheid
Pluspunten
ben zeer tevreden de bestelling was snel geleverd en zeer naar wens groetjes mevr v d wiel