Pluspunten
Snelle reactie op verkeerde levering, en correcte afhandeling daarvan.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
nvt
Pluspunten
Levering Prima verpakt
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Verder nog geen ervaring
VerbeterpuntenNog geen ervaring
Verbeterpuntenniets
geen, product zag er goed uit heb het naw zelf verkeerd ingeschat vind de Kruk erg wankel vergeleken met een vaste Kruk, dop slijt heel erg snel
Pluspunten
snelle levering en plaatsing van toilet verhooger en ruimte schoon achtergelaten ben zeer tevreden .
Pluspunten
levering duurde iets langer, werd echter meteen gecommuniceerd PRIMA
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke omschrijving op de site
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenBij de wandelstok stond geen belastingslimiet. Ik heb het in ieder geval niet gelezen. Na levering bleek dit wel op het product te staan.
Pluspunten
Zeer snelle levering van de bestelling.
VerbeterpuntenToen ik al betaald had, kreeg ik alsnog een e-mail over de verschillende betaalmethoden. Was eigenlijk niet nodig, maar ook niet echt storend.