Pluspunten
product prima, snel geleverd, goede prijs. Het verzenden kost meer dan het produkt....
Pluspunten
klantgerichte opstelling
Verbeterpuntenneem een andere vervoerder voor het verzenden van Uw producten
Pluspunten
Ik kan niet over het bedrijf oordelen, anders dan dat bestelde spullen tijdig zijn geleverd.
VerbeterpuntenIk heb geen contact gehad met Personeel, dus in feite zijn de laatste 5 vragen niet van toepassing omdat ik dat niet kan beoordelen, maar dat pikt deze site niet. De site moet dus worden verbeterd!
Pluspunten
Prima vervanger voor niet leverbare dekenverhoger geregeld, goede service! Bedankt
Pluspunten
Bestelling gedaan voor meerdere dezelfde producten. In eerste instantie werd er maar 1 van opgestuurd. Na telefonisch contact werden de volgende dag de overige items geleverd.
VerbeterpuntenBetere controle op de bestelling.
tijdige levering juiste levering
Pluspunten
Er was per ongeluk iets verkeerd gegaan met bestelling , maar heel goed opgelost
Pluspunten
super snelle service
Pluspunten
Ze wisten meteen waar ik het overhad. Prijs was goed.
VerbeterpuntenAlles is zeer voortreffelijk verlopen
B
Pluspunten
Duidelijke website, producten zijn makkelijk te vinden, overzichtelijk en de prijs was prima!
VerbeterpuntenGeen idee..
Pluspunten
Goede ervaring