Pluspunten
product en communicatie
Verbeterpuntenaflevering verliep moeizaam. verkeerd huisnummer opgegeven maar DHL maakte geen gebruik van telefoonnummer om correct nummer in te winnen daarna werd een tweede identiek pakket opgestuurd oorspronkelijk pakket werd later toch thuis bezorgd. nu 2 x hetzelfde product uiteindelijk heb ik het terugsturen vh 2e exemplaar zelf betaald. Ik was het zat. Wat een onnodig gedoe.
Pluspunten
Goed advies en flexibel
Pluspunten
Voordelige poncho, zeer snel bezorgd. Kwaliteit: nog niet uitgeprobeerd, maar zo te zien OK
VerbeterpuntenSlecht punt voor communicatie en betrouwbaarheid: Ik ga NIET akkoord met algemene voorwaarden van KiyOhreview service. Ik heb geen zin om 2 bladzijden algemene voorwaarden door te lezen.Wees blij dat ik een review geef! Er staat NB dat ik akkoord moet gaan met het volgende: Je Review (inclusief persoonlijke informatie) kan worden gepubliceerd. Ik ga met die voorwaarden dus NIET akkoord. Communicatie scoort toch wat hoger omdat ik wel razendsnel een antwoord kreeg op mijn knorrige opmerking hierover
Pluspunten
Kwaliteit Korrectie na eerste verzending is gewijzigd
VerbeterpuntenCheck de bestelling voor dat deze per email wordt verzonden. Mijn eigen Motto is "Check ...Check en Nogmaals CHECK. Quality Control Assurance
Pluspunten
overzichtelijke website
Pluspunten
Prima website en perfecte aftersales. DHL had het pakket in een verkeerde straat afgeleverd. Een medewerker van Hulpmedi.nl heeft meermaals met DHL gemaild om de zaak op te lossen. Ze waren zelfs bereid om de bestelling opnieuw te sturen, aangezien DHL het probleem met de zending niet wilde oplossen. Super dus!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en degelijk materiaal
VerbeterpuntenIk mis de schroeven en pluggen
Pluspunten
Prima levering en materiaal. Resultaat helemaal wat er van verwacht werd.
VerbeterpuntenInkorten van de watertoevoer was voor ons onduidelijk ook op de video op het internet. Het inkorten van de afvoerbuis was daarentegen wel duidelijk!
Pluspunten
Snelle afhandeling
Verbeterpunten???
Pluspunten
Goed bereikbaar.
VerbeterpuntenZorg dat het juiste artikel wordt geleverd. Ken de spelregels: de partij aan wie de klant betaalt is verantwoordelijk wanneer er iets niet goed gaat. Ontzorg de klant en communiceer duidelijk: ik heb nu een verkeerde levering liggen en moet zelf uitzoeken wat ik moet doen om te retourneren.
?
Pluspunten
Snjelle ruiling na verkeerde bestelling