VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer te vrede over het materiaal
VerbeterpuntenGeen antwoord op mijn email waar mijn zending na vijf dagen was Levering pas na zeven dagen toe gekomen
Meld even als de levering langer duurt
Pluspunten
Behulpzaam en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
VerbeterpuntenControleer goed het product voor afleveren. In ons geval was een stukje van rand beker af. Niet ernstig omdat er nog een kraag op de beker gezet moet worden, maar toch......
Pluspunten
Ondanks verkeerd aflevering door DHL toch zeer tevreden over hulp en communicatie van medewerkers.
Pluspunten
Mijn eerste bestelling was gedeelte van kapot bleek bij uitpakken. Ik heb gebeld en er werd direct gereageerd en er kwam een nieuw apparaat met retourbon. Plus dag later de vraag of levering nu wel goed was.
Verkeerd adres op pakket. In pakket nochtans juist opgegeven adressen. Dus verkeerd geleverd en zelf elders moeten gaan ophalen. Gelukkig hadden die mensen contact opgenomen... Het kussen dat ik bestelde en enthousiast uitpakte blinkt te hoog..er stond geen afmeting bij...
Pluspunten
De prijs is redelijk in verhouding tot andere webwinkels. De service is goed. En het is goed bezorgd binnen twee dagen. De na zending is goed ontvangen.
VerbeterpuntenVoor zover nu geen. De 55 plus doet het niet in het balkje op de vragenlijst. Wil ik invullen.
Pluspunten
Dit bedrijf doet erg zijn best om datgene te vinden wat je zoekt.