Pluspunten
Snelle levering, prima verpakt!
VerbeterpuntenBij de bestelde wandbeugels zaten geen bijbehorende pluggen en schroeven. Heb hier achteraan gebeld, er werd verteld dat dit er niet bij zat omdat bij iedereen de muren "anders" waren. Waarom vermelden julie dit niet bij het desbetreffende item??? Scheelt de klant aan enige irritatie en telefoontjes / mailverkeer. Verder geen op- en of aanmerkingen.
Pluspunten
Het pakket werd sneller verstuurd dan verwacht, top!
Pluspunten
snelle levering! Me moeder is nu mobieler en het geeft haar zelfvertrouwen met lopen.( botontkalking)
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
BETSELLING IS DIRECT GELEVERD EN GOEDE INFO PER TELEFOON EN MAIL.
Pluspunten
Op mail wordt goed gereageerd.
VerbeterpuntenSoftware van de site werkt waarschijnlijk niet altijd goed,hierdoor problemen met betalen en daardoor product per ongeluk 2 maal besteld.
Dit bedrijf heb ik goede ervaring mee DHL heeft levering gedaan maar ik kon het pakket niet volgen omdat de code niet te vinden was. Dus een juiste code is wel belangrijk. Alleen weet ik niet waar de fout daar zit kan ook bij DHL zijn. Levering was wel na enkele dagen binnen dus dat is snel genoeg voor mij.
nee
Pluspunten
B en tevreden over bestelling en levering. Heb een 7 gegeven aan nazorg en garantie, hoewel ik daar nog geen ondervindi ng van heb.
Pluspunten
Probleempje met product werd perfect opgelost! klantvriendelijkheid meer dan een 10.