Pluspunten
Snelle levering!
...
Pluspunten
Alles netjes gegaan moest naar een andere plaats dan ik woon was geen probleem voor hun anders ik daar heen moeten brengen en 70 km moeten rijden top is het
Verbeterpuntenzou t niet weten
Pluspunten
Goed bereikbaar en snelle accurate levering
Pluspunten
meedenkend, gunstige prijshantering, snelle reactie op vragen
Verbeterpuntendoos was open bij afleveren, alles zat er gelukkig nog wel in dus volstaan met melding bij de afleveraar, maar stevigere sluiting van de doos is wel een tip.
Pluspunten
geen negatief advies dus dat is al iets
VerbeterpuntenDe verzending met DHL is erg slecht . Heb verschillende x gebeld en ze hebben me een verkeerd adres gegeven om het pakje te gaan halen nadien naar 2 verschillende plaatsen moeten rijden om mijn pakje te bemachtigen . en daar hebben ze het met veel moeite terug gevonden ! Bij Dhl Parcel Bornem zijn geen bureaus waar je iets kan afhalen Gewoon een zeer groot logistiek gebouw .
Pluspunten
Overleg was prima en ik werd heel goed gehoord.
VerbeterpuntenEr moest beter doorgegeven worden wat er nu precies niet klopte.
Pluspunten
zeer vlotte service en zeer flexibel
Pluspunten
Makkelijk zoeken
Pluspunten
Er ging van alles mis na de bestelling, maar er werd direct actie ondernomen door de eigenaar en alles is op korte termijn opgelost! Ga zeker vaker bestellen bij dit bedrijf.
VerbeterpuntenVerpakking voor te verzenden goederen verbeteren.
Pluspunten
snelle levering van bestelling via Internet.
Verbeterpunten?
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenverbeter nauwkeurigheid. lieg je klant niet voor als er iets fout gaat. verpakking is een lachertje.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn hoog in verhouding tot de prijs van het produkt.
Pluspunten
snelle en correcte aflevering. Nette folder.
Verbeterpuntenafleveren volgens de de website klopte niet. Een afsluitring onrbrak en kon na telefonisch contact ook niet geleverd worden.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid.
VerbeterpuntenDuidelijkheid over voorradigheid van artikelen tijdensnhet bestelproces.