Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteit van het artikel
Pluspunten
smeerplakje minder geschikt voor linkshandigen
Pluspunten
goed assortiment,, heel specifieke dingen, geen zotte prijzen, duidelijke catalogus. OK!
VerbeterpuntenHet betalen verliep niet zo vlot, het duurde ook zo lang tot de som op de rekening stond in Nederland, daardoor werd de zending pas na bijna een week verstuurd en kwam 10 dagen na bestellen toe, toch wel lang als je erop wacht. Ik dacht dat er ook een vestiging in België was, dat lijkt wel zo op de website . Telefonisch te bereiken? Mij niet gelukt, misschien duidelijker zetten hoe dat kan vanuit het buitenland..
Betere communicatie
Pluspunten
Snelle korte lijnen, kennis van zaken en service gerichte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima goederen, prima levering , uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Verbeterpuntenik kan er geen bedenken
Pluspunten
Keurig behandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Betrouwbaar bedrijf.
VerbeterpuntenFinanciële verantwoording nemen voor eventuele retourzendingen.
Pluspunten
Product werd niet geleverd, dus gebeld en nu bleek dat de pakketdienst ontkende het product te hebben ontvangen. Hulpmedi wist echter zeker dat het pakket was aangeboden. Alsnog met spoed de bestelling gekregen! Met andere pakketdienst...
Pluspunten
overzichtelijke en toegankelijke website. Goede instructiefilm mbt het aangekochte produkt.
Verbeterpuntennvt
X
Pluspunten
snel en goed !