Pluspunten
Goede communicatie met klant.
VerbeterpuntenLang gewacht op bestelling maar dit werd netjes doorgegeven door bedrijf.
Pluspunten
Zie oordeel!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
vind het een hele goede site
Verbeterpuntenzou het zo niet weten
Pluspunten
Ik vind dat de service heel perfect is. mijn bestelling is zoek geraakt, heb jullie op de hoogte gebracht hiervan en de andere dag had ik al een ander. kan niet anders zeggen kwaliteit,betrouwbaarheid, service,snelheid in een woord perfect. Chapeau, waarvoor mijn hartelijke dank
Aflevering komt niet overeen met bestelling. De krukdoppen van die steld zijn waren 25 mm. De krukdoppen diegelverd zijn waren 27 mm. Dit terwijl het artkelnummer PR30039-BK excact hetzelfde is. Terugzenden kost meer dan zelfd aanpassen. De melding dat het pakker vestuurd is ontvang ik nadat het pakket afgeleverd is.
Helaas waren de geleverde krukdoppen inderdaad 27 mm. Inmiddels hebben wij het betaalde bedrag teruggeboekt en gratis de 25mm toegestuurd. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Aardig klantenservice.
VerbeterpuntenGeen klachten. :-)
Pluspunten
goede backorderverwerking
Pluspunten
Ik ben tevreden met de aankoop maar wil verder geen mais meer ontvangen
Pluspunten
Hele snelle levering andere dag prima
Pluspunten
producten stemt overeen met afbeelding op website snelle levering plus een snelle bevestiging dat betaling is ontvangen
Pluspunten
goede communicatie, snel en informatief, klantvriendelijk
Als iets niet voorradig is, dan graag direct vermelden op de site.
Nee
Pluspunten
Betrouwbaar, correct, vriendelijk en bereid mee te denken o.a met afhaal tijdstip
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede service! Alleen jammer dat ik een tijdje op mijn geld moet wachten.
VerbeterpuntenZorg dat de afbeeldingen op de site overeenkomen met de afgeleverde goederen.
Pluspunten
Snelle levering tegen redelijke prijs. Niet direct hoeven te betalen en zichttermijn prima.
Pluspunten
alles goed, alleen de schroeven zaten er niet bij. Nu wel en nu zit hij in elkaar. Het krukje is goed.
Verbeterpuntencontroleren of bij verzending alles erbij zit