Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I am very satisfied with the professionalism and speed of delivery. The product is also excellent
17 August 2022
Željko
Makarska
super vriendelijk geholpen op een heel charmante locatie!
17 August 2022
eric
utrecht
alles prima snelle en correcte levering
16 August 2022
jan
Belgie
Répondes rapidement, le site est clair, livraison rapide
14 August 2022
Frédéric
MOUSCRON
Heb één keer ervaren dat een kit remklauw/sprocket in de catalogus staat aangeboden als kit. Achteraf lijkt dat alleen om de sprocket te gaan. Het onderdeel nummer duid dan wel alleen de sprocket aan, maar omdat op de foto heel de kit staat, is dat een beetje verwarrend. Leveringen zijn soms wat taart, vergeleken bij andere shops.
10 August 2022
Professionals!!!!!!
9 August 2022
Meletis
Athens
Ordered an a few days later received, good track and trace, product was wat i expected
6 August 2022
peter
Emmen
I have just received the S and S air cleaner . Just perfect ,only one week after ordering it . The kit come from Amsterdam and i live near Paris. Thank you !
1 August 2022
Settimo
CLAYE SOUILLY
exactly what i was looking for will do business again!!!
27 July 2022
PANAGIOTIS
MESSOLONGHI
Vlug geleverd met de juiste informatie
27 July 2022
Dimitri Rombaut
Maldegem
Good prices Quick delivery
25 July 2022
seamus
Dublin
Very good service, bought a saddle for my FLHCS
24 July 2022
Leo Van Loon
Zwijndrecht
Hab mir einen Mustang Seat für meine Softail Slim gekauft. Auf meine Mail-Anfrage habe ich umgehend eine Antwort erhalten. Der Preis war in Ordnung, die Versandspesen günstig. Der Bestellvorgang war sehr einfach und die Lieferung nach Österreich erfolgte wirklich sehr schnell. Der Sattel war sicher verpackt und kam wohlbehalten an. Ich kann Taco-Motos bestens empfehlen.
24 July 2022
Reinhard
Allhaming
23 July 2022
Robert
Eindhoven
Snel, precies wat ik wilde hebben
23 July 2022
Mj
Tuitjenhorn
Fast deliver
21 July 2022
Piet
Emmen
Op het verzoek om het pakketje de volgende dag meteen te versturen kreeg ik een mail dat het vanwege de drukte niet lukte. Kan gebeuren. Maar na 1 week had ik nog niks ontvangen. Na een mailtje kreeg ik het pakketje thuis bezorgd. Als je geen tijd hebt voor een webshop, haal hem dan offline.
19 July 2022
Tommy
's-Hertogenbosch
Goed geholpen,veel ervaring. Heel veel onderdelen en zeer goed bezig. bedankt TACO.
8 July 2022
Arnold
SMILDE
Everything was fine
7 July 2022
Frank
Venlo
Mooie assortiment met harley onderdelen zeer vriendelijk en snelle levering en een goede verzending groetjes Hans
6 July 2022
hans
Wijhe
Na mijn bestelling geretourneerd te hebben aangetekend bleek het pakket in het postkantoor in Amsterdam te liggen na meerdere keren te hebben gebeld dat taco het pakket kon afhalen op het postkantoor gaven zij aan dat ze niet het pakket gingen ophalen voor mij (letterlijk ze hadden wel wat anders te doen) Na 3 dagen ben ik zelf het pakket gaan ophalen en naar de winkel retour gebracht ! Ik vind zelf het hele retourbeleid zeer slecht geregeld en dan duurde het nog een week voordat je je geld terug krijgt - 15% Voor mij geen 2e keer
5 July 2022
Paul
Zwijndrecht
Het blijkt dat pakketje maar 1x aangeboden wordt. Ben je niet thuis heb je een probleem.
5 July 2022
1 July 2022
Roef Rap
Harskamp
Taco-Motos Amsterdam; Harley Davidson Service Maintenance Repair Amsterdam
... We know you want the best possible maintenance.
... We know how to keep your Harley Davidson running like new.
... We understand your passion for Harley Davidson.
... We have a full range of performance parts.
... We love V-Twins, we are passionate about customer service.
... We sell parts for Harley Davidson V-Twins, exhausts, mufflers, air cleaners, handlebars and much more
Petroleumhavenweg 22
1041AC Amsterdam