Snelle service en precies wat ik nodig had 👍

Notre moto a un superbe nouveau cache filtre à air ;)

nous avons dû attendre 1 mois au lieu de 15j, mais c'était l'été - par contre produit - emballage - contact Rien à dire Nous sommes donc globalement content

Super service !!

Altijd goede service en correct afhandelen Vriendelijke mensen, echt top ! Echt een aanrader

Top. Zowel online als in de winkel

Via de website snel geleverd en producten goed te vinden. In de winkel altijd vriendelijke ontvangst en erg goede service. Toppers.

Geweldige service

Zeer goede service

perfect !

besteld, geleverd,iets mis gegaan,met en telefontje zo opgelost, vriendelijk, geen gemopper, perfect afgehandelt, absolut Top !

Goede ervaring. Voor herhaling vatbaar

Doet wat beloofd, snel, correct

Snelle afhandeling en snelle levering .

Goede snelle levering.

Producten worden snel geleverd, nadeel zijn de minimale bestelkosten van 25 euro en de extra kosten voor online betalen. Voor de rest groot aanbod voor vaak scherpe prijzen.

Zeer professioneel

Ben zeer tevreden over de service telefonisch contact en de zending.

Alles bezorgd op tijd.

great service delery costs too high

great service but the delivery cost was more than the part I had ordered it was sent by courier service in a large cardboard box when it could easily sent in a padded jiffy bag by post at a 3rd of the cost

Super. Staan altijd klaar om te helpen

Wanneer je op zoek bent naar (after-market) onderdelen voor je HD, kijk dan zeker bij Taco-Motos. Ze hebben veel op voorraad. Of kunnen het voor je bestellen. Super enthousiaste mensen, kundig en staan altijd klaar. Bij Taco-Motos is de klant nog echt koning.

Geleverd wat besteld

Bezorgd via DHL i.p.v. PostNL... Op site stond “op voorraad” echter het duurde alsnog 2 dagen voordat ik het bestelde kreeg omdat het besteld moest worden?

Redelijk

Goed verpakt bijna alles klopt. Maar ik heb verzendkosten betaald voor post nl maar het werd verstuurd door DHL En die is goedkoper en die 3 euro nog iets zou ik graag terug krijgen.

Goede ervaring altijd goed en snel gelevrd

Goede ervaring altijd goed en snel gelevrd

Quick delivery

First time to order and very quick delivery and product is very good with good packaging to prevent damages.

gewoon perfect

snelle levering en kwaliteit

Perfecte servise en alles klopt volgens de site een dikke aanrader

Een dikke aanrader grts

Doe moeite om je goed te adviseren. Bellen terug als je geen contact krijgt.

Goede service en afhandeling van je bestelling.

Guter schneller service

Top Firma viel Auswahl sehr guter Kundenservice top

Du choix et rapidité

Très satisfait

Supergoed en duidelijk geholpen

Moest een Starterkrans hebben, schenen alleen nog per complete set verkocht te worden bij de HD dealers, ik heb verder op internet gezocht en kwam bij Taco motor uit, direct gebeld, waren eigenlijk gesloten, maar werd vriendelijk en geduldig geholpen, het was even een uitzoekerij welke ik nu precies moest hebben, hij had er nog 1 op voorraad, direct besteld en paar dagen later in huis. Zeer klantvriendelijk, geduldig en behulpzaam

Lamp van de reflector had wat verbogen lippen, maar was verder goed verpakt, geen idee van de oorzaak , maar was snel verholpen. Snel geleverd en duidelijke communicatie.

Petroleumhavenweg 22

1041AC Amsterdam

Over Taco-Motos

Taco-Motos Amsterdam; Harley Davidson Service Maintenance Repair Amsterdam ... We know you want the best possible maintenance. ... We know how to keep your Harley Davidson running like new. ... We understand your passion for Harley Davidson. ... We have a full range of performance parts. ... We love V-Twins, we are passionate about customer service. ... We sell parts for Harley Davidson V-Twins, exhausts, mufflers, air cleaners, handlebars and much more