Positive
Fast in all Europe
SuggestionsIt is good deal
Pluspunten
Lekker no nonsense
Zeer traaage website
Afspraken nakomen, stoppen met slechte excuusjes verzinnen, Communicatie met de klant kan op zowel alle punten verbeterd worden.
kleine en goedkope onderdelen ,deze appart laten leveren door distributor is te duur verzendkosten zijn al m,eer dan de waarde van het product alleen, deze komt alleen met met grotere orders mee, daarom is het onderdeel nog niet naar je verzonden, wij hebben inmiddels je order gecanceld en je geld retour gezonden, excuses
Positive
TOP
Pluspunten
Top altijd goed en snel
Pluspunten
Service is prima en erg mee denkend.
Pluspunten
Geen bestel hier niks.
VerbeterpuntenSchrijf normaal nooit iets. Maar ben nog nooit zo klant onvriendelijk behandeld. Verkeerde kabel geleverd. En geld terug ho maar.
Suggestions
manque de vitesse
Petroleumhavenweg 22
1041AC Amsterdam
Taco-Motos Amsterdam; Harley Davidson Service Maintenance Repair Amsterdam ... We know you want the best possible maintenance. ... We know how to keep your Harley Davidson running like new. ... We understand your passion for Harley Davidson. ... We have a full range of performance parts. ... We love V-Twins, we are passionate about customer service. ... We sell parts for Harley Davidson V-Twins, exhausts, mufflers, air cleaners, handlebars and much more