!!!WAARSCHUWING!!! Leveren verkeerde producten en laten U opdraaien voor de.retourkosten!
De firma Janssen heeft mij verkeerde producten geleverd en heeft mij de retourkosten hiervoor tot op heden nog steeds niet terugbetaald. En inmiddels zijn we helaas dus alweer bijna 2 maanden verder...
Echt te schandalig voor woorden! De firma Janssen maakt een fout en laat hun klant hiervoor opdraaien. Ik heb dus €6,75 voor lucht betaald, echt geen woorden voor. En natuurlijk is 'Vak'handel Janssen telefonisch (24/7 voicemail) en via e-mail de afgelopen maanden niet bereikbaar voor verhaal.
Helaas ben ik dus nu genoodzaakt om melding te maken van hun ondeugdelijke bedrijfsvoering bij de Autoriteit Markt & Consument wegens het niet naleven van de regels. Volgens het consumentenrecht zijn de retourkosten immers altijd voor rekening van de verkoper in het geval van een foutieve of defecte levering.
Dus bij deze bent u gewaarschuwd voor het meest klantonvriendelijke bedrijf van Nederland. Bah, gewoon misselijkmakend, dat zulke bedrijven nog bestaan, plaatsvervangende schaamte!
Vakhandel Janssen, zorg dat u iets doet aan uw bedrijfsvoering, dit kunt u echt niet maken!