Pluspunten
Zonder problemen geleverd.
Pluspunten
correcte afhandeling
Pluspunten
Een product ontvangen die beschadigd was en dit is meteen opgelost door het op te sturen van een nieuwe. Top service!
Pluspunten
Snelle levering van juiste product
Pluspunten
Goede kwaliteit en levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Behulpzaam, uitleg mogelijkheden , eerlijk. Ik wist wat ik kreeg en waar ik aantoe was. Prijs beter dan anderen sites.
Pluspunten
de 1ste maal dat ik in contact gekomen ben met het bedrijf en ook een inlichting (die direct beantwoord werd) gevraagd. Het is zeer goed meegevallen
Pluspunten
In heel Nederland en Duitsland was geen perlator met de maat 22 M buitendraads meer te krijgen. Deze vakhandel heeft zelf een alternatief bedacht met een adapter
VerbeterpuntenIk kreeg een chroom perlator toegestuurd maar de kraan is van geborsteld RVS. Mogelijk kunne jullie in de toekomst ook een RVS perlator leveren.
Pluspunten
Uitstekend advies en snelle levering
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede kennis van zaken. Duidelijk en goed telefonisch bereikbaar.
Ik heb 20 lampen gekocht en kan verder niets zeggen over de overige vragen.
artikelen nakijken eer je ze uitlevert verpakking ok maar binnen in de verpakking de douche buis geblutst
Verbeterpunten??
Pluspunten
supersnelle levering, duidelijke website, prijs okay
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen