Pluspunten
Top service, altijd volgens afspraak. Jasper heeft enorm veel kennis in huis. De prijs is ook erg concurrerend
Als de zaak gesloten is een antwoordapparaat inschakelen. Niet opnemen en zeggen dat ik een andere keer moet terugbellen.
Pluspunten
zoals het hoort!
Pluspunten
Snelle levering van het correcte product. Precies aan de wensen voldaan!!!
Pluspunten
heel goed al geholpen aan de telefoon voor uitleg
Pluspunten
Zeer service gericht.
Pluspunten
Kennis; simpel om online te bestellen en betalen
VerbeterpuntenOpstuurkosten naar buitenland
Pluspunten
De rest van de beoordelingen nog niet aan kunnen gegeven
VerbeterpuntenProducten , netjes en in goede staat afleveren , dit gaat over de regenafvoer zinken buis . Verpakken om beschadigingen te voor komen .
Pluspunten
Klein probleem voor de levering, maar na 1 mailtje direct rechtgezet.
Pluspunten
Snelle afhandeling. Bij onvoldoende kennis werd collega opgeschakeld
VerbeterpuntenUnit met geaarde steker besteld, Perilex ontvangen. Op de vraag hoe de dipswitches moesten staan werd gezegd dit zijn fabrieksinstellingen voor de snelheid. De dipswitches wijken af van de vorige unit. Nu weet ik het nog steeds niet hoe deze ingesteld moeten worden.
geen
Oude Molenweg 137