Pluspunten
Scherpe prijs en zeer snelle levering. Niks te klagen.
Pluspunten
Binnen een uur kregen wij de verzendcode al toegemaild. Super snelle en correcte service.
De kosten voor het versturen van een plastic sleutel zijn wel overdreven.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Erg groot assortiment, duidelijke afspraken en snelle handelingen! Super
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel contact. Vakkundige informatie.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Daar waar de website niet altijd even duidelijk is wordt dit ruim gecompenseerd door ervaring. kennis en hulpvaardigheid van de medewerkers.
VerbeterpuntenGa niet te veel geld in verbetern van de website steken maar blijf zoals nu to the point. Veel diverse producten verkopen met veel zorg voor een redelijke prijs.
Betaling rechtstreeks met de bank doorverbonden te kunnen zijn , scheelt paar dagen voor levering !
Pluspunten
super snelle levering
Late levering. Product werd pas 2,5 dagen na bestelling verscheept waardoor timing in gedrang kwam
Pluspunten
Nazorg was perfect. Nadat de ringen van een reparatieset niet pasten, werd direct actie ondernomen.
Pluspunten
vriendelijke en duidelijke telefonische uitleg
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen