Pluspunten
Voor mij lekker dichtbij.
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Denken met je mee. Had een quooker besteld die niet goed gemonteerd kon worden. Medewerker dacht mee en nam contact op met leverancier en komt met een goede oplossing.
Pluspunten
Prettig zaken doen en zeer goede service!
Pluspunten
Scherpe prijs en zeer snelle levering
VerbeterpuntenNvt
weet niet
Pluspunten
Vlotte communicatie en verzending van het juiste materiaal
Pluspunten
Het product in goede orde ontvangen
Indien men een mail stuurt met levering naar klant zou daar beter een tracking nummer op staan (indien beschikbaar). Indien de klant belt om te vragen waar het stuk blijft en er wordt gezegd "het komt volgende week woensdag" is het voor de klant niet evident dat het stuk maandag of dinsdag wordt geleverd. En belangrijkste: indien er iets wordt opgestuurd naar een bedrijfsadres zou men beter een "ter attentie van" regel toevoegen aan het adres; men heeft hier 45 minuten aan het zoeken geweest voor wie de levering was omdat er geen naam op stond.
Geen afbeeldingen op de site zetten die niet bij het product horen dat geleverd wordt!
Pluspunten
goede duidelijke webshop site waarbij je makkelijk onderdelen kan opzoeken en bestellen. Vlotte levering.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen