Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, goedkoop, goed advies.
VerbeterpuntenTip: ga zo door.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering. Product goedkoper dan elders.
Pluspunten
In eerste instantie een verkeerd product besteld. Werd al hersteld alvorens de levering! Top product werkt goed. Vriendelijke service.
Pluspunten
Gekozen voor prijs - algemeen voorkomend product
Verbeterpuntenalles OKE
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Nav bestellen van een aardedraad die ik op internet zag, gebeld en door goede hulpverlening aan de telefoon en goed aanbod, erg tevreden over de kwaliteit prijsverhouding van het product.
VerbeterpuntenDeze aan ieding die telefonisch werd gegeven, stond niet op internet. Aanbiedingen op Internet plaatsen?
betaling mogelijk maken met visa of mastercard zou handig zijn.
Pluspunten
goede samen spraak en duidelijkheid aangaande de levering. klasse
Pluspunten
zeer vlugge levering
Verbeterpuntenventilator maakt vrij veel lawaai, aantal decibem mss vermelden
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen