Pluspunten
Heldere communicatie, tijdige levering, flexibel met het wijzigen van de bestelling, kortom: Prima!
Pluspunten
- snel advies - snelle levering
Levertijd
Pluspunten
Prima, snelle levering.
Pluspunten
Kennis van zaken, snelle service, prettig personeel.
VerbeterpuntenVerpakkingsmateriaal meenemen, nu zaten we met een flinke berg piepschuim en karton.
Ga zo door
Pluspunten
Door overmacht kon het bestelde niet op tijd worden geleverd. Door het wat later zelf te komen leveren op het noodzakelijke adres kwam alles nog goed. Chapeau!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen: top service! Bij de orientatie gebelt, de levering leek iets te onbreken, direct contact en nadien een 2 tal zaken die ik niet wist/snapte en direct goed advies. Een echte specialist!
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenLevertijd komt niet overeen met de levertijden volgens de website
Pluspunten
Een woord geweldig (zegt genoeg denk ik zo!!)
Pluspunten
snelle levering ,fijne site,goede prijs geheel overzichtelijk
Verbeterpuntenalles prima
sneller leveren a.u.b. of van te voren aangeven
Pluspunten
Pluspunten
Goed en betrouwbaar bedrijf met uitstekende service. Staan altijd klaar voor advies en hanteren scherpe prijzen.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen