goede service, snelle levering

Ik werd vriendelijk, snel en goed geholpen, een fout die ik zelf gemaakt had werd netjes en snel opgelost.

helemaal tevreden

Op tijd geleverd, goede produkt

Goed verzorgd aangekomen

Pakket is volledig en goed verzorgd aangekomen. Alles naar wens.

Tres bien

Tous C'est bien passé.

Onbeleefd, trage levering, dreigen om bestelling te annuleren…

Nooit meer

I recommend it 100%

Everything was fantastic. I have to contact them several times to ask for the features and delivery. They always answered as fast as possible. The devivery was also great. Si tienes que hacer la compra, no debéis tener ningún problema con ellos

perfect

De kachelpijpen waren er snel en zagen er goed uit. Pasten perfect

Goede kwaliteit, snelle levering.

Zeer snel en netjes geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Top service en snelle levering!

In online prijsvergelijk de goedkoopste, snelle levering en goed verpakt.

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling en goede service naar levering toe.

Prima bedrijf, overzichtelijke site

Prima bedrijf, overzichtelijke site

Prima ervaring

Snelle reactie op vraag via email of het op voorraad was; daarna besteld en volgende dag ontvangen

Prima ervaring

goede aftersales snelle levering

goede ervaring met supersnelle levering

Snelle en goede service

Product voldeed aan de verwachtingen

Snelle en goede service

Product voldeed aan de verwachtingen

Prima product

Product is prima. verzending is op tijd.

Prima product

Product is prima. verzending is op tijd.

Geen communicatie

Na 1.5 week geen communicatie zelfs niet op mijn email voor te vragen hoe het zit met mijn bestelling

Geen communicatie

Mails voor te beoordelen krijg ik .. Antwoord op mijn mail waar mijn bestelling blijft na 1.5 week heb ik nog altijd niet gehad ..

Snelle levering !!

Snelle levering !!