Nazorg en garantie kan ik nog niet beoordelen, koop is een week geleden!
Pluspunten
levering conform afspraken
Pluspunten
Komen afspraken na. Leveren inderdaad razend snel. Zeer scherpe prijs t.o.v. andere bedrijven. Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenDe geleverde Raminex superflex gasslang RVS 125cm M24 730003 was verpakt in een goed gesloten stevige plastieken zak. Helaas was de Raminex superflex gasslang RVS scherp gebogen in de zak en had daardoor een stevige permanente knik die er NIET meer uitgaat. De fabrikant kan veel beter de Raminex superflex gasslang RVS oprollen (rond 30 cm b.v.), zodat er GEEN knik in komt. Dit ziet er voor de klant veel professioneler uit, ook al kan de Raminex superflex gasslang RVS een minimale radius hebben van 30 mm. Tevens kan de verpakking naar de klant dan een veel kleinere doos zijn / worden. Verder kan er misschien een kleine uitleg bij dat de Raminex superflex gasslang RVS altijd blijft draaien ook als de moer is aangedraaid en niet vast zit zoals bij de rubberen gasslangen. Als je die moer aandraait dan kon de gasslang niet meer draaien. Dit was best even vreemd voor mij en ik heb met de nodige voorzichtigheid de gaskraan weer opengedraaid. Alles was gasdicht! Dit blijven draaien zou ik even benadrukken op jullie site, zodat dit zeer duidelijk is voor de klant.
Doorgeven als er producten niet op voorraad zijn!
Pluspunten
Goede info over juiste sleutel buitenkraan. 2 sleutels geleverd voor de prijs van 1.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij technische problemen wordt er meegedacht. Snelle levering, goede producten, en relatief goedkoop.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen