Pluspunten
Alles correct volgens afspraak
Pluspunten
Snel bezorg
VerbeterpuntenAls je van de bezorgdservice afwijkt, bereken dan het voordeel door aan de klant ipv hier zelf van te profiteren.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntenweet niet
geen
Pluspunten
Corecte levering en prijs.
VerbeterpuntenIn bepaalde mails was spam aanwezig. Beveiliging moet dus beter! De faktuur kan beter.
Kijk eens naar je bevestigingsmails. Die komen dubbel.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie m.b.t. levering.
VerbeterpuntenPAkketten daadwerkelijk ook opsturen met DPD als je er ook voor betaald en niet met geplakte postzegels op het pakket (€4,50 goedkoper) te verzenden met post.nl. Reageren niet op gestuurd e-mail bericht. Prijs van mijn bestelde onderdelen aan de hoge kant. Onderdelen welke werkelijk benodigd niet los te bestellen. (2xO-ring)
Pluspunten
Uitgebreide site
VerbeterpuntenPrijs mag goedkoper
Pluspunten
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
Snelle en goed service
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen