Pluspunten
snelle levering geode service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
bestelling (gloeilampen) zeer goed verpakt
?
Pluspunten
juiste prijs voor het onderdeel
Verbeterpuntenvreselijk lange wachttijd zonder duidelijke communicatie enkel na zelf contact op te nemen (iets) meer duidelijkheid
Pluspunten
Groot assortiment. Snelle levering
Pluspunten
Alles netjes bezorgd
Pluspunten
Goede website, komt afspraken nu, is relatief goedkoop en dienstverlening in winkel is precies goed.
Pluspunten
Een badkamer ventilator is na 2,5 jaar kapot. Contact opgenomen met vakhandel Janssen en zij geven aan dat deze fabrikant meestal binnen 5 jaar kosteloos een nieuwe beschikbaar stellen. Binnen de afgesproken termijn had ik een nieuwe! Top service
Pluspunten
Prima advies. Helaas beroep moeten doen op garantie, maar werd uitstekend behandeld en opgelost.
Positive
Excellent price, perfect packaging, fast delivery. One part of the product broke after couple of weeks, immediately replaced by Vakhandel Janssen under warranty, very fast and effective return process, thanks !
Pluspunten
Vervolgstappen worden keurig voor de klant bijgehouden
Twee vergaarbakjes gekocht, deze zaten zonder bescherming in een kartonnen doos. In 1 van de bakjes zat een deuk, die gelukkig er uit te kloppen was. Er hoeft maar iets op de doos te stoten waar zink achter zit en er zit een deuk in, graag beter inpakken. Vr.gr. Evert
bericht geven naar de klant als het product niet in 3 dagen wordt geleverd. ik moest 14 dagen wachten omdat het product besteld moest worden.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen