Pluspunten
Snel geholpen en terug gemaild. Alle afspraken meteen nagekomen
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Goed vakmanschap en advies.
Pluspunten
Perfect advies op maat, geen vraag is onbeantwoord gebleven en het resultaat? een perfecte uitermate stille mechanische ventilatie en o afstand draadloos bedienbaar
Pluspunten
Perfect volgens afspraak geleverd
Pluspunten
Prijs en nakomen gemaakte afspraken.
VerbeterpuntenDoorgeven dat garantie als geregeld is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correct en prijs ( prijs kan altijd beter)
VerbeterpuntenVerzenden Tip S'morgens of s'middag maar niet de hele dag leveren van een postpakket. Ik vind dit zeer vervelend!
Hoge verzendkosten voor dingen die ook makelijke als brievenbuspakje kunnen worden verzonden
Alle medewerkers die de telefoon opnemen moeten antwoord kunnen geven, nu wordt verwezen naar 1 persoon die afwezig blijkt. Afspraken nakomen dwz eerst bellen als dat de afspraak is. Prijsbepaling klopt niet, een prijsverschil van +16%is te veel
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Prima service en zeer correct.
VerbeterpuntenGeen.
Positif
très content de vos services
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen