Pluspunten
Super snelle levering en je krijgt elke dag een update hoe ver je order is.
Verbeterpuntengeen
Positif
Personnel arrangeant,prêt à trouver un solution
SuggestionsEnvoi automatique de la facture avec frais de port incorrects (manque supplément grande dimension: 60€) Ces frais doivent être paramétrés avec l'article pour pouvoir se décider à commander en connaissant le prix total et définitif
Pluspunten
Snelle en goede levering en men wordt goed op de hoogte gesteld.
VerbeterpuntenBeetje jammer dat je voor een klein iets wat makkelijk door de brievenbus past toch moet betalen voor pakketpost. Officieel mag er voor verpakking en verzending niet meer worden gevraagd dan de kostprijs. Dat is in dit geval volgens mij niet van toepassing.
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Prima bedrijf wat meedenkt met de cliënt en de uitgangspunten voor de te realiseren eindsituatie. Ook is men actief om de het bouwproces niet te vertragen en een spoedlevering is geen probleem.
Pluspunten
alles zoals afgesproken ontvangen en netjes verpakt. had nog een vraag gesteld via de mail en kreeg binnen een uur of 2 al een bericht met het juiste antwoord. top zaak als je het mij vraagt !
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb geen factuur ontvangen. Nu gaat het maar om € 4,99 Maar het hoort niet.
Pluspunten
Kennis van zaken
Pluspunten
Verstand van zaken, telefonisch een vraag gesteld en kreeg een deskundig antwoord.
VerbeterpuntenIk had een Zink Vergaarbak besteld, het is dan niet praktisch om de pijpbeugels los in de doos er bij te doen, daarmee beschadig je de vergaarbak. Wat ook het resultaat was.
Pluspunten
Enorm goede communicatie en deskundig advies.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
vriendelijk, behulpzaam, garantiezaken direct geregeld
Pluspunten
Geen negatieve p unten
VerbeterpuntenGeen negatieve punten
Oude Molenweg 137