Niets
Pluspunten
Nog te kort om te kunnen oordelen maar,ben tot nu zeer te vrededen.
VerbeterpuntenMisschien de lokatie
Pluspunten
Snel, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHet kan altijd goedkoper...
Pluspunten
Prima geholpen, topzaak! Bij bellen met vragen altijd even vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goed verpakt
Duur en langzaam
Pluspunten
Goede adviezen over producten,en goede technische kennis
Pluspunten
Vriendelijk contact, product was niet op voorraad maar kon na bestelling inderdaad zoals beloofd binnen twee werkdagen geleverd worden. Afhalen in winkel verliep vlot.
Pluspunten
Ik had wat besteld, maar bleek bij afleveren kapot te zijn. Werd meteen gebeld dat ik het niet kon ophalen en dat het opnieuw besteld was. Dus kwam ik niet voor niets!
Pluspunten
Snel, pro-actief, goede tips, vriendelijk, deskundig. Website was duidelijk, fijn dat de link tussen de zaak en de webshop goed is opgezet, korte lijn, meerdere mogelijkheden (afhalen, bezorgen)
VerbeterpuntenLocatie bedrijfspand in de wijk, was even zoeken, niet logisch. Ik zou het bedrijf/de winkel meer uit de woonwijk verwachten.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, en super snelle levering
Pluspunten
seite sollte auch auf deutsch sein
Pluspunten
Kreeg telefonisch uitstekend advies over probleem met electrische aansluiting. Prima geholpen!
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen