Beter afbeelding van produkten.
Te weinig gefrankeerd. Eén postzegel van 1. Je betaald 6,75 euro voor het verzenden en krijgt 2.56 euro naheffing van TNT. Kan niet!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Product probleemloos direct in gebruik genomen.
Pluspunten
Goed telefonisch advies, snelle levering
Pluspunten
Janssen had de filters die we zochten. Deze waren erg slecht te vinden dus positief dat zij ze wel hadden. Kwaliteit weten we nog niet aangezien we ze nog niet geplaatst hebben.
VerbeterpuntenBetreft Communicatie staat er op de website dat binnen enkele dagen geleverd zou worden. Indien dit niet mogelijk was zou contact worden opgenomen. Na meer dan een week zelf contact opgenomen. Wel snel een reactie terug, en is het product na 3 weken toch geleverd. Op zich geen punt maar ik ben wel van mening dat dit door Janssen gecommuniceerd had moeten worden.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs, snel geleverd.
Pluspunten
Uitstekende service. Afspraken nagekomen, kennis van zaken. Klant wordt serieus genomen.
VerbeterpuntenGeen.
snellere levering
Pluspunten
Keurig bedrijf. Snel en betrouwbaar. Prima nazorg.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen