Pluspunten
Vlotte, duidelijke en correcte opvolging van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen
zelf spontaan communiceren als er een grote vertraging in de aflevering optreedt
Pluspunten
Goede website. Snelle leverin
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, netjes ingepakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
correct en snel afgehandeld
Pluspunten
snelle levering duidelijke informatie
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snele reactie op vraag.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel goede prijs voor mijn aankoop
VerbeterpuntenIk had bij de opmerkingen gevraagd om opgebeld te worden, alvorens te leveren. Nu was er bij toeval iemand thuis. Een duur stuk laat ik niet graag zomaar leveren bij iemand anders in de straat als ik niet huis ben. Een telefoontje is niet veel werk.
Pluspunten
Persoonlijk contact Kennis
VerbeterpuntenPlaatje op website
Pluspunten
Prijs, snelheid en zorgvuldigheid telefonische afhandeling. Goed bevestiging via email. Prima nazorg en garantie toen gekochte buisventilator niet bleek te werken. Na goed advies werd nieuwe buisventilator gratis toegezonden.
VerbeterpuntenGeen, prima eerste ervaring!
Pluspunten
Snelheid, klantvriendelijkheid en vertrouwen.
Pluspunten
Everything was fine
Pluspunten
Na een telefoontje hadden we direct het juiste product en ook snel in huis. Zeer tevreden
Pluspunten
Zeer behulpzaam ook na de aankoop kon ik met mijn probleem van instaleren bij hun terecht , aansluitschema nog opgestuurd en goede telefonische hulp. Kortom top service.
VerbeterpuntenNiet de aller goedkoopste maar een goede prijs kwaliteit verhouding
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen