Pluspunten
doen niet moeilijk
Verbeterpuntenuit de rekening is niet op te maken wat de prijs van het artikel en de korting is is bijna niet te controleren of wat je afgesproken is, ook geleverd is in ieder geval klopt het niet altijd
Pluspunten
Snelheid en prijsstelling
VerbeterpuntenIets meer meedenken. Als je dit allemaal besteld heb je mogelijk dit ook nodig? Of de vraag stellen hoe je dit en dit gaat doen. Dat levert dan mogelijk ook al een aanknopingspunt op over hoe en wat. Bespaart de dubbel verzendkosten.
Pluspunten
Vakmanschap en betrokkenheid.
Pluspunten
Site was duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging goed. Telefonisch contact was super vriendelijk en correct.
VerbeterpuntenEr stond na bestellen is levering 1-3 dagen als het anders is krijg je een bericht. Na 4 dagen wachten heb ik zelf gebeld en werd wel erg vriendelijk geholpen en men zei dat ze hadden moeten wachten op de boiler.De bestelling werd keurig afgegeven op dag 5. Alleen het wachten thuis op dag 1,2,en 3 is dan eigenlijk onnodig.
Pluspunten
Goed ter woord gestaan en snelle levering.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en deskundig contact. Prettig meedenken en zoeken naar goede oplossingen.
VerbeterpuntenDe bijgeleverde schroeven konden de verwarming niet dragen, wij hebben ze vervangen voor dikkere bouten om er voor te zorgen dat de verwarming niet van de muur zou vallen. Ik controleer nog steeds dagelijks of de verwarming niet verschoven is (hij hangt nu 3 1/2 dag). Ik ben zeer tevreden over de technische kennis die zij aan de telefoon hadden mbt de verbindingen voor de radiator en ik neem aan dat de vakhandel weet dat het een zeer zware radiator is. Zij hadden misschien na kunnen vragen of ik mij dat realiseerde en op wat voor een muur hij bevestigd zou gaan worden. Zij hadden dan wellicht uit zichzelf zwaardere bouten voor kunnen stellen.
Pluspunten
Zeer snelle levering ! Zondag besteld, Dinsdag bezorgd.
Pluspunten
uitstekende snelle services. Omdat mijn badkamer aangelegd werd had ik bijzonder veel haast om snel te worden geholpen Vakhandel Janssen heeft binnen 20 uur de ventilator kunnen leveren. Geweldig
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Uitstekende service en prettige afhandeling
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen