Pluspunten
Goedkoopste voor het product dat ik nodig had
VerbeterpuntenEr werd niet verteld dat het product eerst moest binnen komen voordat het naar me toe werd gestuurd.
Pluspunten
snelle/correcte levering
Pluspunten
Voordat ik het product aankocht had ik nog een paar vragen, daar kreeg ik heel duidelijk antwoord op. En na bestellen in drie dagen in huis. Perfect.
Pluspunten
Service op maat. Snelle levering. Zeer goed advies. Wil graag moeite doen voor haar klanten. Voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zaterdag besteld en dinsdag geleverd dus lekker snel.
Pluspunten
Ga zo door
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon in orde
Pluspunten
Ondanks dat mijn apparaat niet gelijk werkt word ik toch keurig verder geholpen. Voor Janssen is het verkopen van het product dus niet het enige belang. Ze zijn pas tevreden als het product bij mij thuis goed functioneert en dat voelt als klant zeer goed.
er zou wel meer informatie op de website bij de producten vermeld mogen worden zoals bijvoorbeeld afmetingen en toepasbaarheid
Pluspunten
Prijs, levering, heldere website.
VerbeterpuntenIk had het idee dat het doosje waar de spuit in zat open is geweest, zat extra plakband op. Ik miste ook een adaptertje van 1 inch naar 1/2 inch kraan. Gelukkig had ik nog een verloopje liggen van Gardena. Product lijkt daardoor niet compleet geweest te zijn. Bij de bouwmarkten zag ik in dit soort setjes wel dat extra verloopje.
Pluspunten
Vriendelijk en geinteresseerd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voor mijn bestelling was de vakhandel veruit de goedkoopste. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang. van de bestelling. Geen klachten of bijzonderheden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
GOede prijs
Pluspunten
Prima materiaal en redelijk snelle levering
Pluspunten
Gewoon goed. Snelle levering. Produkt klopt volgens de beschrijving.
VerbeterpuntenGeen. Alles ok.
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenBij drukte laten weten dat levering later komt
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen