Pluspunten
Eerste ervaring maar heel tevreden!!!
Pluspunten
Overzichtelijke webpage Snelle levering
VerbeterpuntenVoor zover bekend alles prima
Pluspunten
goede, zeer snelle afhandeling
Pluspunten
Vriendelijk personeel,goed geholpen na telefonisch contact over wat ik moest nemen. Zeer snel geleverd. Prima bedrijf
Pluspunten
Beste lezers, Mijn ventilatiebox is kapot en ik heb een nieuwe nodig, na wat vage adviezen van concurrenten ben ik bij Janssen terechtgekomen. Jasper Janssen stond me telefonisch te woord en ik ben zeer te spreken over zijn kennis en behuplzaamheid. Hij luisterde goed naar wat ik wilde in plaats van een ander bedrijf dat me gewoon het duurste probeerde te verkopen. Ook was het zeer prettig dat hetgeen wat ik zocht bij Janssen voor een zacht prijsje wordt aangeboden en dat dit ook verteld wordt. Jasper Janssen heeft ook extra zeer nuttige informatie verstrekt over de onderhoud van de ventilatiebox, waar ik zeer blij mee ben! Kortom top bedrijf! In de toekomst zal ik ook zeker bij Janssen winkelen! Bedankt Jasper, Kim
Pluspunten
zeer goede website, goede aanbiedingen en snelle levering
Pluspunten
Snelheid/levertijd zoals gezegd op website waar kunnen maken. track en trace van pakket dienst ook handig.
Verbeterpuntentrack en trace zo indien mogelijk ochtend of middag levering tijd.
Pluspunten
snelle levering.
VerbeterpuntenTip:Stuur een acceptgiro mee,met achteraf betalen. Daar staan alle gegevens meteen goed op!
Pluspunten
Zeer uitgebreide telefonische uitleg en advies.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen