Pluspunten
donderdagavond besteld, maandag half twee in huis. Perfect
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Heel netjes telefonisch geholpen. Prima website. Afspraak nagekomen.
VerbeterpuntenQua prijzen misschien iets scherper zijn zodat zij concurerender zijn.
Pluspunten
UItstekende service en snelle levering! Top!
Pluspunten
Uitstekende service, afspraken nakomen
VerbeterpuntenPrijs is iets hoger dan de rest
Pluspunten
Zeer snelle levering, en tevens aanmelding bij importeur reeds afgehandel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle reactie op mail, goede uitleg, erg prettig om te merken dat personeel weet waar het over gaat en met wie ze contact hebben, zodat je niet dingen opnieuw hoeft uit te leggen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Keurig vogens afspraak verzonden bij mij thuis
Pluspunten
Snel geleverd, spullen in orde.
Pluspunten
Goede wijze waarop je te woord wordt gestaan.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zowel internet contact voor bestelling als telefonisch contact voor informatie was supersnel en efficiënt.
VerbeterpuntenDe paypal en andere betaling zouden meteen kunnen doorklikken vanaf de site. Nu moet men toch weer eerst naar de eigen internetbankieren site.
Pluspunten
Gemakkelijk
VerbeterpuntenHeeft u nog verbeterpunten of tips over dit bedrijf Toebehoren onderdelen ook bij artikel vermelden via link!
Pluspunten
De website is duidelijk. Op de bestelling volgt direct de bestelling en de bestelling is binnen de gestelde levertijd bezorgt.
Pluspunten
Ik kreeg op een via de e-mail gestelde vraag heel snel en adequaat antwoord
Pluspunten
Goede kennis van zaken, komt prettig over.
VerbeterpuntenNog geen, ik heb pas voor de eerste keer een bestelling gedaan.
Pluspunten
het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.Product was supersnel geleverd.
Verbeterpuntennee,is gewoon TOP
Pluspunten
keurig volgens afspraak geleverd En ook de garantie papieren verzorgd.
VerbeterpuntenGa zo door.
Oude Molenweg 137