Pluspunten
De productkeuze en scherpe prijzen. Tevens normale verzendkosten en levetijd volgens afspraak.
Pluspunten
het positieve van dit bedrijf is vooral dat ik voor 100% tevreden ben
Pluspunten
Zeer snelle levering Reactie op mijn mails binnen een half uur met andere woorden Gewoon Perfect
Pluspunten
Snelle levering, klantvriendelijk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Razendsnelle levering
Pluspunten
bijzonder snelle aflevering + nette levering d.m.v. E-mails wat betreft stand van zaken
Pluspunten
Na het stellen van een technische vraag over het produkt, keurig teruggebeld binnen 15 minuten en produkt besteld. Het produkt werd daarna de volgende dag geleverd.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering en goede nazorg. Je hoeft je niet te registreren om iets te kunnen kopen. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik hier iets gekocht heb. Houd dit vast.
Pluspunten
Alles snel en correct afgewerkt.
Pluspunten
de prijs
Pluspunten
Voordelig en snel geleverd
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
verreweg goedkoopste aanbieder van dit product
VerbeterpuntenN.v.t. snel, deskundig en goedkoop
Pluspunten
goede catalogus van producten
Verbeterpuntende pagina met aflevergegevens mag duidelijker
Pluspunten
zeer snelle levering. vrijdag besteld, zaterdag al in huis. ook hebben zij het product dat ik besteld heb, bij de fabrikant aangemeld voor de garantie.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen