Pluspunten
de levering en de verzorging daarvan is geweldig
Verbeterpuntende verzending beter inpakken als het per post gaat.
Pluspunten
Snelle service, geen wachtwoord nodig om aankoop te doen
Pluspunten
snelle levering, goede prijs.
meer informatie (type-aanduiding), verwijzing naar documentatie
Pluspunten
Dinsdag besteld en donderdag al geleverd. Super. Ook website is duidelijk en eenvoudig te bestellen.
Verbeterpuntenneen
product beschadigd aangekomen. Niet goed verpakt
Beste Thijs, Helaas is de door u bestelde Itho openhaardventilator OHV 15 S beschadigd aangekomen. Wij betreuren dit ten zeerste, echter hebben wij van u geen melding ontvangen van het beschadigde product en hebben wij dit via deze beoordeling moeten vernemen. Graag hadden wij van u bij ontvangst van de bestelling vernomen dat het product beschadigd was. Indien u er melding van had gemaakt hadden wij de ventilator kosteloos kunnen vervangen voor een nieuw exemplaar.
Pluspunten
Snelle levering met duidelijke informatie via email over status van bestelling.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima telefonisch advies gekregen en uitstekend geholpen met het bepalen van mijn uiteindelijk keuze. Hier kunnen veel internet bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Pluspunten
Vraag gesteld via mail, werd direct beantwoord bestelling geplaatst, dag erna geleverd
Pluspunten
prijstechnisch goed en redelijke snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
heel goed advies gekregen, zeer vriendelijk te woord gestaan. Pakket werd snel thuis bezorgd, erg tevreden over de service.
Verbeterpuntennee, zou niet weten, heel tevreden
Pluspunten
Prettig te woord gestaan en goede informatie gekregen, snelle levering.
Pluspunten
Bestelling was supersnel, binnen 36 uren, geleverd in Belgie. Er ontbrak echter 1 onderdeeltje. Na telefonisch contact werd dit onmiddellijk in superkorte tijd nageleverd. Ik ben zeer tevreden over deze firma. Ik heb vanuit Nederland nog nooit zo snel een bestelling binnengekregen.
Pluspunten
Er was wat onduidelijkheid omtrent de bestelling en men heeft mij hier omtrent telefonisch om duidelijkheid gevraagd. Zeer snelle levering en product voldeed aan omschrijving. Prima service, ben ook wel eens anders tegen gekomen. Blijf dit zo voort zetten..
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Goede aanbieding. Snelle reactie.
VerbeterpuntenJammer dat niet reeel wordt ingegaan op het verzoek verzendkosten volledig in mindering te brengen bij zelf afhalen.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen