Pluspunten
Zeer behulpzaam bij omzetten bestelling! Goed telefonisch geregeld!
VerbeterpuntenIk krijg nog een nota of mail voor het nog te verrekenen geld???????
Pluspunten
PERSOONLIKE UITLEG PER MAIL WAS FANTASTISCH
Verbeterpuntennee prima zo. De website deed het nieet goed bij het bestellen. maar ik werd teruggebeld. heel attent.
Pluspunten
Zeer snelle levering , dondermorgen 8:00 uur besteld de volgende dag 12:00 in huis.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten.
Pluspunten
mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer snel en netjes geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed telefonisch bereikbaar en goed advies
n.v.t.
Pluspunten
Levering heel goed en precies volgens afspraak bij telefonich contact duidelijke uitleg.
Pluspunten
snelle levering en communicatie over levering ook zeer correct
Pluspunten
Zeer snelle levering met lage prijs.
Pluspunten
Beste aanbieding, geen verzendkosten boven €200 en hele snelle en goede service.
VerbeterpuntenIk had twee de zelfde producten bestelt, 1 voor mij zelf en 1 voor mijn buurman. Met de goede service werden de units beide units op mijn naam geregistreerd. Misschien is het mogelijk om in die gevallen navraag te doen bij de klant gelijke producten op zijn naam kunnen worden geregistreerd.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke uitleg
Verbeterpuntenbij meerdere artikelen, meer korting
Pluspunten
Telefonisch om uitleg gevraagd. Goede communicatie en tijd om de vragen te beantwoorden.
VerbeterpuntenHet gaat over een ventilatiesysteem van ITHO. In de aanduiding op de site was maar deelks een type nummer aangegeven. Hierdoor was er onduidelijkheid over welke capaciteit. En dat scheelt in de vergelijking uiteraard direct met de hoogte van het aankoopbedrag. Zet er de volledige type nummering op, dat is wel eerlijker.
Pluspunten
Heldere, snelle bevestiging, prima communicatie en leevring volgens afspraak.
Pluspunten
zie bovenstaande
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen