Snelle service goede kwaliteit

Prima en snelle levering

Met daarbij enige advisering.

prima service

snelle levering na telefonisch advies

Goed benaderbaar bedrijf waar je vragen kwijt kunt en die hun beloften nakomen.

Heel slecht bereikbaar

Moter was goed, ze hebben alleen niet de spullen om hem goed te bevestigen

Snelle levering keurig

snelle levering duidelijke communicatie per mail. Product netjes verpakt en ontvangen

juist, compleet, tijdig, goede communicatie

Groot assortiment, goede kwaliteit, juiste prijs/kwaliteit verhouding

Top.

Geleverd wat ik graag wilde hebben.

Makkelijk omruilen van een door mij verkeerd bestelde ventilator

Geleverd volgens bestelling.

Twee onderdelen voor mijn oude vorstvrije buitenkraan waren nog op voorraad. Binnen de geadverteerde tijd geleverd.

Helemaal top

Helemaal tevreden. Levertijd was ook erg snel

Artikel besteld en volgende dag geleverd

prima assortiment

vakhandel janssen heeft de hep2o leiding en koppelingen snel gelevrd en voor een mooie prijs

Prima zaak, prima producten

Geen verdere opmerkingen

Super snelle levering toppie

Helemaal goed aanrader

Zeer goed, absoluut te adviseren om hier te bestellen

Prijzen zijn goed, je wordt goed op de hoogte gehouden, was keurig verpakt, een aanrader om hier te bestellen

Snelle en nette levering maar eigenlijk niet helemaal goed

De thermostaat knoppen waren dacht ik exact de zelfde als die ik 20 jaar geleden had gemonteerd Helaas zijn ze met de tijd toch veranderd De oudere zijn met een rond plaatje aan de binnenkant van de thermostaat knop De Verwarmings knop is voorzien van een pinnetje wat je in en uit kan draaien Deze kraan van jullie is met pinnetje in de thermostaat kraan en mijn verwarmings is ook voorzien van een pinnetje Dus pinnetje tegen pinnetje Plaatje zoals vroeger is natuurlijk sterker en beter Het gaat in principe wel pinnetje tegen pinnetje dus kan ze wel gebruiken Zeggen jullie nu dat het op deze manier niet lang goed gaat en hebben jullie het ook met rond plaatje in de thermostaat kraan dan zou ik ze graag ruilen Hopende iets te horen van jullie Mvg louis princen

Ondanks leveringsproblemen toch optijd geleverd

Wij hebben een douche WTW besteld, deze stond als levertijd "beschikbaar vanaf 09-06" later bleek dat de leverancier vanaf 09-06 alle leveringen zou oppakken. Wel misleidend dus. Toch na veel telefonisch contact de toezegging gekregen dat de levering op 15-06 zou zijn zodat onze aannemer van de badkamer deze per 16-6 kon inbouwen. Altijd ben ik keurig te woord gestaan. Buiten de misleidende tekst, prima club om zaken mee te doen.

ander product dan besteld

Ik heb een Preha 433/4 dimmer besteld en krijg van een ander merk !!!!!

Positief

Kleur lampen is Peach en niet flame

Tot mijn teleurstelling is de kleur van de lampen helemaal niet flame maar Peach, wat een rodere kleur geeft, type “hoerenkast”. Alleen te gebruiken in de slaapkamer.

prima ervaring

gewoon zoals het hoort

Snelle en juiste levering!

...

top

Vlotte afwerking

Snelle levering, goed product

Goede ervaring - precies zoals volgens de website en de levering ook als geadverteerd binnen de tijd. Super.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen