Prima geholpen

Snelle levering van artikel als beloofd

Besteld artikel snel in huis en als ‘tweede hands’ in prima staat zoals beloofd

zoals het hoort,snel goed en tevreden

alles super ok

Trillingdempers binnen 24 uur geleverd.

Prima service, goed informeren bij wijzigingen

Snelle levering en goede service.

Mijn bestelling was snel geleverd, en op een technische vraag over het product kreeg ik een snel en adequaat antwoord. Prima bedrijf. Is de naam “vakhandel” meer dan waard!

alles verliep naar wens

Besteld en geleverd volgens planning, meer moet dat niet zijn

Levering voldoet aan de verwachtingen

Vakkundig en snel geleverd

Goed en prettig geadviseerd, zeer snel geleverd

Vertrouwen

Had een boiler nodig telefonisch gevraagd welke type ik wilde, prima geholpen volgende dag in huis en alles werkt weer prima. Dat geeft vertrouwen wat ik zeer belangrijk vind

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Door het meedenken en plegen van wat telefoontjes konden zij mij toch op tijd aan een product helpen wat geen enkel ander bedrijf lukte. Superfijn. Erg dankbaar daarvoor. En degene die mij hielp was ook erg prettig in t contact. Iedereen aan te raden.

Snel en goed

Snel en goed

Goede prijs en op tijd geleverd

Juist geïnformeerd over de levertijd van ouderwetse spotlights. Goed verpakt en zeer voordelig.

Gewoon goed !!

prijs -product-info-verzending

Correcte verwerking en informatief gericht

Snelle service en het juiste artikel.

Juiste product, goedkoop en snel geleverd!

Juiste product, goedkoop en snel geleverd!

Besteld, betaald, geleverd en gebruikt

Ruime keuze, product makkelijk te selecteren. Geen probleem met een account of iets dergelijks. Betalen en dag later geleverd. Prima zoals het hoort.

Meer dan verwacht

De communicatie na bestelling is wat spaarzaam, maar qua onderdelen die je bestelt verrast Vakhandel Janssen. Ze sturen toebehoren mee waaraan je niet had gedacht. Hier zit een blije amateur-monteur.

geen prettige aftersale

Vw een lekkende buitenkraan revisie set besteld 14.99 € wel 6.95 bezorgkosten voor een brievenbus pakket! revisie set werkte niet dus volledige kop nodig van buitenkraan vsh 56 € MAAR WEL WEDEROM BEZORGKOSTEN! onbegrijpelijk slechte Service. Gelukkig een site gevonden waar men de kop verkocht zonder bezorgkosten

Prima levering

Snelle levering, goed verpakt

Levering snel in huis, en goed verpakt

snel

Snelle levering, goede service!!

Overzichtelijke website en compleet assortiment, snel en perfect bezorgd. Top!

Inhoud van reparatiekit is zoals omschreven en voldoet, verzenden kan beter.

Mijn buitenkraan werkt weer perfect en lekt niet meer, oorzaak bleek een uitgeharde en gebroken O-ring. Tip: gebruik ruim kraanvet op de O-ringen en het schroefdraad op de as van de kraanknop. Als de kraan toch uit elkaar gaat maak dan gelijk alles goed schoon met (schoonmaak)azijn (lost kalk op). Verzendkosten zijn (te) hoog, wordt als brievenbuspakketje verstuurd. Stond een vreemde afzender op, een prive-persoon en adres in Rotterdam terwijl firma in Nijmegen zit...?

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen