Snelle nette levering

Op tijd en netjes geleverd. Verpakking voor verzending afgestemd op de inhoud. Jammer dat er niet en korte beschrijving voor het vervangen bij zat. Met een tablet in je hand rubbers van een kraam ver vangen is niet echt handig. Voor de rest tevreden.

Snelle levering, prima verpakt.

Pakketje aangekomen zoals gewenst. Snelle zending.

perfect

alles zeer snel en in orde

Slechte levering. 8 dagen na bestelling pas geleverd.

Geen duidelijkheid over levertijden bij bestelling. Uiteindelijk 8 dagen na levering spullen pas gekregen. Had ze eigenlijk volgende dag nodig. Dus ergens anders besteld en de levering van Jansen retour gestuurd. Extra kosten gemaakt voor verzending.

Snelle en nette aflevering van het bestelde onderdeel.

Juiste onderdeel op de site kunnen vinden en erg snel verstuurd. Duidelijke communicatie.

Slecht

Pas op! De foto met met PEHA dimmer is precies het juiste typenummer. Geleverd wordt volgens de omschrijving, een totaal ander merk en type. Pure misleiding! Vakhandel Janssen zegt dan: moet je de omschrijving maar beter lezen. Ben wel 2x verzendkosten kwijt.

Perfect gedaan.

Levering conform de planning.

Helemaal top

Snelle levering duidelijke updates tijden de het verzenden. Goede verpakking. Duidelijke website. Geleverde producten voldoen helemaal aan mijn verwachting. aanbevolen.

Product conform site. Snelle levering

Besteld, volgende dag in huis

Prima zaak, onderdeel makkelijk te vinden, uitstekende prijs/kwaliteit!

Het verwarmingselement van mijn Daalderop boiler maakte sluiting; op internet gezocht en Vakhandel Jansen was de goedkoopste webshop. 'S middags besteld en de volgende dag geleverd; diezelfde avond had ik mijn boiler gerepareerd en weer warm water. Ik ga bij Vakhandel Jansen binnenkort eenzelfde verwarmingselement bestellen die ik als reserve bewaar.

super

Super services en snel geleverd TOP !!!!

Zo als het hoort , heel goed.

Het artikel werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Perfect, alles loopt als afspraak top!!

Ik

Makkelijk besteld, en snel geleverd

Professioneel

Duidelijke omschrijving product. Levering volgens tijdschema.

correct en snel

Helemaal top.

Ik dacht dat t niet te krijgen was tot dat ik bij jullie terecht kwam .

Zeer snelle levering!

Netjes verpakt.

Top geregeld

Mooi snel antwoord op vraag, en ook de bestelling snel geleverd

Zeer deskundig en snelle levering.

Na maandenlang zoeken vond ik het onderdeel wat ik nodig had. Voor de zekerheid overlegt met foto of het zou passen en dat klopte. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen!

Uitstekende ervaring

Goed materiaal , correcte prijs en snelle levering.

Goed geregeld

Oude Molenweg 137