Globaal goed maar procedure in geval van niet levering wel erg moeilijk
Vervoermaatschappij DPD heeft eerst pakje aan verkeerd adres geleverd.
Het heeft mij veel inspanning en tijd gevraagd vooraleer mijn claim (pakje niet ontvangen, hoewel DPD langs e-mail beweerde dat de levering wel degelijk had plaatsgevonden):
Verschillende telefoontjes gegeven , eerst langs het DPD nummer dat aangegeven wordt op de site van Vakhandel Janssen, dezen vragen mij om een ... betalend (!) nummer te bellen van DPD België en deze laatsten zeggen mij dat er geen opzoekingswerk kan gestart worden zonder dat de specifieke vraag of claim afkomt van de leverancier (vakhandel Janssen) ... en dit kon enkel langs hun website.
Vanaf de door Vakhandel Janssen ontvangen claim, kwam uiteildelijk alles goed:
- eerste bezoek van transporteur DPD die zeker was dat pakje werd afgeleverd
- 's anderendaags tweede bezoek van transporteur DPD met juiste pakje dat hij intussen had gerecupereerd na bestelling een dag daarvoor op een verkeerd adres;
- intussen had Vakhandel Janssen mij een nieuwe bestelling gedaan, die DPD mij heeft besteld maar die ik ook heb geweigerd en terug naar afzender heb laten terugsturen door DPD aangezien dat ik het eerste bestelde pakje correct ontvangen had.
Conclusie over Vakhandel Janssen : Goed maar de procedure in geval van leveringsprobleem kan duidelijker en beter zijn