goede service en vlotte levering

Na levering bleek ik niet het goede voorwerp te hebben gekocht. Zonder morren supersnel ingeruild voor het juiste artikel.

klantonvriendelijk, retourgoederen gewoon terug gestuurd zonder boe of ba

verkeerd aangekochte goederen zijn gewoonweg terug gestuurd. heb daarvoor 2 x verzendkosten moeten betalen! geen enkele communicatie niet klantvriendelijk, koop daar niet

prima behandeling

Okee

Snelle aflevering en goede feedback

Zie boven

Heel, heel goed opletten wat je besteld

Levertijd 1 - 3 dagen moet 5 - 7 dagen zijn. Bij een waterdichte schakelaar moet je de twee delen apart bestellen, dus 2 x porto en 2 x 7 dagen wachten. De klantenservice verwees mij naar de URL, maar wie leest dat nou voor de bestelling ?

Netjes

Keurig, de vlgd dag in huis.

Breed assortiment, goede prijs, snelle levering.

Breed assortiment, goede prijs, snelle levering

Snelle levering. Mooi product

Na enig gezoek op internet wie de ontstopper leverde, was de bestelling snel geplaatst en ook snel geleverd. Deze ontstopper kocht ik altijd bij een sanitairbedrijf in de buurt maar zij zijn door omstandigheden voor onbepaalde gesloten. Tja, en zolang kan een verstopping niet wachten. Blij dat ik weer een leverancier heb gevonden

snel geleverd, behalve de nalevering. goede prijs, goede website

Zie boven

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering , heel goed dus!

Bijzonder snelle levering.

Produkt en levertermijn zijn uitstekend.

Snelle levering en goede prijs

We hadden een specifieke ventilator nodig die vakhandel Janssen snel voor een scherpe prijs heeft geleverd.

Snelle levering en mooie producten

Helemaal niets op aan te merken

Goed product, snel geleverd, goed verpakt en coulante en snelle afhandeling van vermoedelijk door PostNL gemaakte afleverfout (het pakje werd ca. 2 km van ons huis in de berm van het fietspad in geopende en beschadigde vorm door een toevallige voorbijganger teruggevonden).

Gewoon goed geregeld

Simpel bestellen, snel leveren. Kijk, daar hou ik van :-)

Goede service en goede prijs

Na wat zoeken online was de prijs van Vakhandel Janssen 1 van de betere. Maar niet enkel hun prijs is goed, maar ook de service. Helemaal niet te klagen en alles binnen de voorop gestelde levertermijn geleverd.

Echt heel blij mee

Zeer snel het juiste geleverd,

Een duidelijke website waar het gemakkelijk is het goede onderdeel te vinden.

Optimaal

Grote keuze, zeer snelle levering, supersnelle omruiling zonder gemekker . TOP!

duidelijk en snel

goed en duidelijke site en snelle levering

Correcte afwikkeling

Prima, het juiste product en snel ontvangen.

Materialen netjes en voor verzonden. Helaas had ik het verkeerde besteld. Retouren ging prima en kreeg snel mijn geld terug.

zeer goed

service is zeer goed en de levertijd ook.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen